ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γιώργος Λαιμός με μία ακόμη Φιλανθρωπική Συναυλία στο Δαΐς – 3/02/2020

"Μια αστραπή η ζωή μας μα προλαβαίνουμε" Ν.Κ.

Μετά από 10 χρόνια συναυλιών για τα φιλανθρωπικά ιδρύματα Χαμόγελο του Παιδιού, Ελπίδα, Φίλοι του παιδιού, Α.Κ.Ο.Α, Φλόγα, Πνοή ..κλπ ο “κλέφτης ξαναγυρνά στον τόπο του εγκλήματος” με τους συνήθεις υπόπτους, το ορχηστρικό σχήμα “ΕΝ ΠΛΩ” στον Πολυχώρο Δαΐς, εκεί που ξεκίνησε με την πρώτη του συναυλία το 2010, ο Γιώργος Λαιμός.

Μια συναυλία με παλιές και καινούριες ορχηστρικές συνθέσεις/τραγούδια του Γιώργου Λαιμού, καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων αλλά και ξένων συνθετών μαζί με την Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου, τον Άκης Δείξιμος και την Ιουλίτα Μωσαΐδου. 

Η έκπληξη της βραδιάς θα είναι η κόρη του καλλιτέχνη Ασπασία που θα ερμηνεύσει δύο νέα του τραγούδια!

Τα έσοδα της συναυλίας θα στηρίξουν το έργο του Σωματείου MDA (https://mdahellas.gr/) !

Το MDA Ελλάς είναι ένα φιλανθρωπικό σωματείο για τη φροντίδα ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να έρθετε να διασκεδάσουμε μαζί, δίνοντας με το τίμημα κάθε εισιτηρίου σας ένα χαμόγελο σε κάποιον συνάνθρωπο που το έχει ανάγκη. Σας περιμένω ! ”  Γιώργος Λαιμός

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 στις 20:30

ΔΑΪΣ, πολιτιστικό & αθλητικό κέντρο

Μεσογείων 151, Μαρούσι

Εισιτήρια: Viva

Τo cd με τις περισσότερες μουσικές συνθέσεις πού θα ακουστούν στην συναυλία, θα πωλείται στην είσοδο του ΔΑΙΣ πρός 10 ευρώ το ένα.

Γιώργος Λαιμός

Απολαύστε ένα από τα τραγούδια που θα ακουστούν στην συναυλία:

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close