ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

O Γρηγόρης Κωνσταντέλλος ευχαριστεί το Ροταριανό Όμιλο Βούλα – Πανόραμα

Ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ευχαριστεί το Ροταριανό Όμιλο Βούλα – Πανόραμα για την κοινωνική προσφορά του.

Με την προσφορά 40 δωροεπιταγών των 10€ μεγάλης αλυσίδας τροφίμων ενίσχυσε ο Ροταριανός Όμιλος Βούλας – Πανοράματος την αποστολή της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Οι δωροεπιταγές παραδόθηκαν στον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο από τον κοσμήτορα του Ομίλου, κ. Θεόδωρο Κορασσό, σε συνάντηση στο Δημαρχείο της πόλης προκειμένου να διατεθούν σε 40 οικογένειες της περιοχής μας.

Ο κ. Κωνσταντέλλος ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο του Ομίλου κα Έφη Βιγκλή, την Αντιπρόεδρο κ. Πόπη Λαμπροπούλου και τα μέλη του Ομίλου για την σημαντική προσφορά τους και δήλωσε: «Η εθελοντική προσφορά συμπολιτών μας στις κοινωνικές δομές του Δήμου είναι πραγματικά συγκινητική. Η διάθεση όλων να προσφέρουν από το υστέρημα τους σε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη είναι ένα από τα συστατικά που εξασφαλίζει τη συνοχή στην κοινωνία, ειδικά σε περιόδους κρίσεων όπως αυτή που διανύουμε σήμερα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Βούλας – Πανοράματος αλλά και σε όσους συμπολίτες μας προσφέρουν γενναιόδωρα στον συνάνθρωπο τους, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό, ότι όπου υπάρχει αλληλεγγύη, δημιουργείται μια καλύτερη πιο συνεκτική και ανθεκτική κοινωνία».

 

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button