ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Γρηγόρης Βαλτινός και ο Πασχάλης Τόνιος σε δρόμους ποιητικούς και μουσικά μονοπάτια

Με αφηγητή το Γρηγόρη Βαλτινό, ο συνθέτης Πασχάλης Τόνιος θα μας ταξιδέψει σε δρόμους ποιητικούς και μουσικά μονοπάτια!!!

Τα οποία ο Γιάννης Κανάκης “κέντησε” πολυφωνικά! Οι ΣυνΩΔΗπόροι θα είναι εκεί για να πλημμυρίσουν με μελωδίες το θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας φιλοξενεί τη Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020, στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» την μουσική παράσταση «Όταν οι νότες αγκαλιάζουν την ποίηση», μία παράσταση γεμάτη με τραγούδια, που μπήκαν στην καρδιά μας για πάντα.

Το βασικό υλικό αυτών των τραγουδιών στηρίζεται σε ποίηση των Ελύτη, Ρίτσου, Γκάτσου, Βάρναλη, Σεφέρη, Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και πολλών άλλων, καθώς και σε στίχους που με τη μεγάλη τους αξία πλέον έχουν περάσει σε ποιητικό επίπεδο. Ανάμεσά τους θα χαρούμε και αποσπάσματα από την τελευταία δουλειά του Πασχάλη Τόνιου πάνω στη διαχρονική – σατιρική ποίηση του Γεωργίου Σουρή.

Θα χαρούμε επίσης την απαγγελία του Γρηγόρη Βαλτινού σε κάποια αξεπέραστα ποιητικά κείμενα καθώς και τη χορωδία της Πόλης της Καβάλας «ΣυνΩΔΗπόροι», υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιάννη Κανάκη μαζί με την ομάδα εξαίρετων μουσικών και τη νέα ελπιδοφόρα φωνή της Ανθής Βαφειάδη.

Γρηγόρης Βαλτινός και Πασχάλης Τόνιος σε μια μελωδική συνάντηση!

«Όταν οι νότες αγκαλιάζουν την ποίηση»
Θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»
Δευτέρα 3 και Τρίτη 4 Φεβρουαρίου στις 21.00
Γενική είσοδος 15 €

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά, 11.00 – 14.00 και 18.00 – 20.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρ. ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία Καβάλας (τηλ. ταμείου 2510 620 566).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7    ώρες γραφείου.

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button