Ο γυμναστής, Κώστας Ρηγάκης, έκανε παγκόσμιο ρεκόρ για τα παιδιά με καρκίνο

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένα εντυπωσιακό παγκόσμιο ρεκόρ σημείωσε ο γυμναστής του CrossFit, Κώστας Ρηγάκης στην άσκηση «chest to ground burpees», αφιερώνοντάς την στα παιδιά με καρκίνο.

Συγχαρητήρια έδωσε ο Σύλλογος «Ορίζοντας» που στηρίζει παιδιά με καρκίνο για την επίδοση του αθλητή, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει 552 επαναλήψεις στην άσκηση “chest to ground burpees”, φορώντας γιλέκο 9 κιλών μέσα σε μία ώρα».

Πρόκειται για μια προσπάθεια για το Elite World records, που ουσιαστικά είναι ένα βήμα πριν τα ρεκόρ Guinness.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Ορίζοντα για τον Κώστα Ρηγάκη 

Εκ μέρους του «Ορίζοντα» θέλουμε να συγχαρούμε τον Κώστα Ρηγάκη και να τον ευχαριστήσουμε που επέλεξε να προβάλλει το έργο του «Ορίζοντα» μέσα από το εγχείρημά του και να δώσει δύναμη στους μικρούς ασθενείς μας αλλά μεγάλους ήρωες, που δίνουν καθημερινά τον αγώνα τους για ζωή.

Ευχαριστούμε θερμά και όλους όσοι προσέφεραν τις δωρεές τους συγκεντρώνοντας το συνολικό ποσό των 160 ευρώ για την οικονομική στήριξη των οικογενειών παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

O Κώστας έγραψε ιστορία στην άσκηση “chest to ground burpees”, σημειώνοντας παγκόσμιο ρεκόρ και αφιερώνοντας το εγχείρημά του στον «Ορίζοντα». Ο 26χρονος Χανιώτης την ημέρα της ονομαστικής του γιορτής, με την πιο θερμή υποστήριξη από την μητέρα του και τους φίλους του, οι οποίοι ήταν παρόντες στο CrossFit westsidebox, την οικογένειά του από την Ρωσία άλλα και όλους όσοι παρακολουθούσαν online την προσπάθειά του, κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ ολοκληρώνοντας 552 επαναλήψεις στην άσκηση “chest to ground burpees”, φορώντας γιλέκο 9 κιλών μέσα σε μία ώρα.

Πρόκειται για μια προσπάθεια για το Elite World records, που ουσιαστικά είναι ένα βήμα πριν τα ρεκόρ Guinness. Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί καλύτερη κατά 31 παραπάνω επαναλήψεις από το προηγούμενο ρεκόρ, αλλά και μία παραπάνω από το δικό του ρεκόρ προπόνησης.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -