Ο Κώστας Μακεδόνας σε δύο μοναδικές συναυλίες στην Αθήνα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Κώστας Μακεδόνας θα δώσει δύο μοναδικές συναυλίες στο 32ο Φεστιβάλ Βριλησσίων και στο Μεσογειακό Φεστιβάλ.

Ύστερα από τόσους μήνες απραξίας οι φίλοι του Κώστα Μακεδόνα στην Αθήνα, θα έχουν την ευκαιρία να τον ακούσουν και να διασκεδάσουν με τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και με σπουδαία λαϊκά τραγούδια κορυφαίων Ελλήνων δημιουργών, αφού ο καλλιτέχνης θα δώσει δύο συναυλίες  στο νομό Αττικής μέσα στον Ιούλιο. Μαζί του η εξαιρετική τραγουδίστρια Μαίρη Δούτση.

Πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 16 Ιουλίου ο Κώστας Μακεδόνας θα βρίσκεται στο Θέατρο Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη Βριλησσίων στο πλαίσιο του 32ου Φεστιβάλ Βριλησσίων.Το Σάββατο 17 Ιουλίου θα βρεθεί στο πλακόστρωτο της πλατείας Βάρκιζας στο πλαίσιο του Μεσογειακού Φεστιβάλ.

Και στις δύο συναυλίες η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό τηρώντας σειρά προτεραιότητας. Κατά τη διάρκεια των συναυλιών θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ακόμη συμμετέχουν: Μαζί του οι μουσικοί Κωνσταντίνος Βελλιάδης (μπουζούκι, επιμέλεια ορχήστρας), Γιάννης Περδίκης (πλήκτρα), Χρήστος Λαρίσης (κιθάρα), Αποστόλης Μαλλιάς (ακορντεόν), Χρήστος Γκαΐλας (μπάσο) και Γρηγόρης Συντρίδης (τύμπανα). Επιμέλεια ήχου ο Άγγελος Πετκίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Κ. Μακεδόνας.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -