Ο Μέσι αποχαιρετά επίσημα την Μπαρτσελόνα και ξεσπά σε κλάματα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Το μεγαλύτερο χειροκρότημα της ζωής του έλαβε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε και επίσημα την Μπαρτσελόνα μετά από δύο δεκαετίες.

O σπουδαίος Αργεντίνος άσος λύγισε πριν ακόμα ξεκινήσει τις δηλώσεις του. Πρώτη που έσπευσε στο πλευρό του ήταν η σύζυγός του, η οποία του έδωσε χαρτομάντηλο.

Ο ίδιος ετοιμάστηκε να μιλήσει αλλά για μία ακόμα φορά δεν άντεξε την πίεση και ξέσπασε σε κλάματα. Η απάντηση ήταν ένα παρατεταμένο χειροκρότημα από όλους στην αίθουσα, που σηκώθηκαν όρθιοι για να τιμήσουν με τον δικό τους τρόπο τον δικό τους Λιονέλ.

«Ειπώθηκαν πολλά για μένα, ότι δεν ήθελα να συνεχίσω. Πέρυσι δεν ήθελα και το είπα. Τώρα ήθελα, αλλά δεν μπορούσα» είπε μεταξύ άλλων ο Μέσι αφήνοντας να εννοηθεί ότι η αιτία της αποχώρησής του ήταν οι νέοι κανόνες της La Liguea και όχι οι οικονομικές διαφορές με τη διοίκηση.

«Προσφέρθηκα να μειώσω (τον μισθό) στο 50%. Η είδηση ότι ζήτησα 30% είναι ψευδής. Έκανα τα πάντα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ενώ διευκρίνισε ότι ακόμα δεν έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φεύγει και αλλάζει εντελώς η ζωή του.

«Δεν μπορώ να πω τι σκέφτομαι. Δεν έχω συμβιβαστεί με την ιδέα ότι φεύγω και αλλάζω εντελώς τη ζωή μου. Από τα 16 είμαι στην πρώτη ομάδα και τώρα θα αλλάξουν όλα, ειδικά για την οικογένειά μου, διότι πίστευαν ότι θα παραμείνουν στην πόλη. Ξέρω ότι θα είμαστε ok, θα είναι δύσκολη αλλαγή, όμως πρέπει να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε» είπε.

Σε ό,τι αφορά στις φήμες ότι έχει κλείσει με την Παρί Σεν Ζερμαίν διευκρίνισε ότι είναι μία πιθανότητα αλλά τόνισε ότι «όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή μου από την Μπαρτσελόνα δέχθηκα πολλά τηλεφωνήματα. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι κλεισμένο».

Σχετική ανάρτηση ανέβηκε και στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter. «Το σπουδαιότερο χειροκρότημα».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -