ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Ο μικρός Αριστοτέλης χρειάζεται τη βοήθειά μας

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει η οικογένεια του 1,5 έτους  Αριστοτέλη Θρήσκου. Ο μικρός Αριστοτέλης διαγνώσθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από σάρκωμα Ewing στο πόδι.

Όπως αναφέρει η Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση “Μικρός Πρίγκιπας“, η οποία ιδρύθηκε το 2019 από γονείς παιδιών με σοβαρά προβλήματα υγείας ” ο μικρός θα χειρουργηθεί από τον τον κύριο Gosheger στο νοσοκομείο του Muenster στην Γερμανία. Το κοστολόγιο ανέρχεται στις 136.000€. ”

Όσοι ενδιαφέρεστε και μπορείτε να βοηθήσετε, οι καταθέσεις για τον μικρό Αριστοτέλη θα γίνονται στον λογαριασμό του “Μικρού Πρίγκιπα”, στην
📍ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
✏️ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ : 6115-145359 – 965
📝 ΙΒΑΝ : GR8201711150006115145359965
✍️ Αιτιολογία κατάθεσης : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΘΡΗΣΚΟΣ
❗️Απαραίτητα θα αναγράφεται η αιτιολογία κατάθεσης.

Ας κρατήσουμε όλοι το χέρι του μικρού μας πρίγκιπα που μας έχει ανάγκη.

Δείτε την ανάρτηση:

 

Και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης έκανε αντίστοιχη ανάρτηση, γιατί ο μικρός Αριστοτέλης είναι γιος αστυνομικού της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί – αναγνώστες του Policenet.gr και συνδικαλιστές της Ελληνικής Αστυνομίας, με μηνύματα τους, επισήμαναν την εν λόγω ανάρτηση, τονίζοντας την αναγκαιότητα να ανταποκριθούμε όλοι στο συγκεκριμένο κάλεσμα για βοήθεια.

Τι είναι το σάρκωμα Ewing

Τα σαρκώματα Ewing είναι μία ομάδα κακοήθων όγκων που αναπτύσσονται είτε στα οστά είτε στα μαλακά μόρια. Περίπου 50% των ατόμων με σάρκωμα Ewing είναι μεταξύ 10 και 20 ετών. Μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε στο σώμα, αλλά συνηθέστερα αναπτύσσονται στα άνω και κάτω άκρα, την πύελο και το θώρακα.  Η αιτία ανάπτυξής τους είναι άγνωστη. Ειδικά, το οστεοσάρκωμα μπορεί να εμφανιστεί σε άτομα που έχουν υποβληθεί σε ακτινοθεραπεία για καρκίνο σε νεαρότερη ηλικία, ενώ ισχυρή γενετική προδιάθεση έχουν και τα παιδιά με κληρονομικό ρετινοβλάστωμα. Περίπου 15-20% των παιδιών με οστεοσάρκωμα έχουν μεταστάσεις τη στιγμή της διάγνωσης – συνήθως στους πνεύμονες και τα οστά. Τα σαρκώματα Ewing είναι δυνατόν να δώσουν μεταστάσεις και στο μυελό των οστών.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button