Ο νέος Batman θα είναι μαύρος ανακοίνωσε η DC Comics

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο επόμενος Batman θα είναι μαύρος, και θα ονομάζεται Tim Fox, αποκάλυψε η DC Comics.

Ο χαρακτήρας είναι ο γιός του Λούσιους Φοξ, συνεργάτη του Μπρους Γουέιν. Ο Φοξ καλείται να σώσει την πόλη Γκόθαμ από τον εχθρό που την απειλεί καθώς ο Batman έχει πεθάνει.

Το σενάριο της σειράς γράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του «12 χρόνια σκλάβος» Τζον Ρίντλεϊ, ενώ το σχέδιο θα γίνει από τους Νικ Ντέρινγκτον, Λόρα Μπράγκα.

Ο Ρίντλεϊ είχε εξάλλου αποκαλύψει ότι ο επόμενος Batman θα ήταν έγχρωμος, λέγοντας στους New York Times ότι ήταν η πρώτη φορά που οι δύο γιοι του ήταν «πραγματικά ενθουσιασμένοι» με το έργο του.

«Εκτιμούν τα πράγματα που κάνω. Είναι χαρούμενοι για μένα. Είναι υπέροχοι υποστηρικτές. Αλλά μάλλον θα έβλεπαν τον «Μαύρο Πάνθηρα» από το «12 χρόνια σκλάβος», ας είμαστε ειλικρινείς », είπε τον Νοέμβριο. «Έτσι, για να μπορέσω να γράψω τον επόμενο Batman, θα έπρεπε να είναι μαύρος, παρότι κάποιοι μπορεί να έχουν πρόβλημα με αυτό, εγώ έχω το κοινό μου και αυτοί το λατρεύουν ήδη», κατέληξε.

Ο Φοξ εμφανίστηκε πρώτη φορά το 1979. Στην πιο πρόσφατη ιστορία, ο πατέρας του, Λούσιους, έχει κληρονομήσει την περιουσία και την τεχνολογία του Batman. Ο Φοξ θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση ως Batman στην σειρά τεσσάρων κόμιξ που θα εκδοθούν τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2021.

 

Δείτε ακόμη:

Μαύρες γυναίκες που αποτελούν έμπνευση και έγραψαν ιστορία το 2020


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -