ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο NGradio νικητής στα European Enterprise Awards 2020

O NGradio κέρδισε τον τιμητικό τίτλο Radio Broadcasters Of The Year για το 2020 από τον ευρωπαϊκό  διαγωνισμό European Enterprise  Awards του EU Business News. Μια ευρωπαϊκή διάκριση που τιμά την Ελλάδα.

Ο Ngradio.gr αφιερώνει τη νίκη αυτή σε όλους τους ακροατές που καθημερινά στηρίζουν το έργο και το μεράκι όλων των παραγωγών  για ένα ουσιαστικά ψυχαγωγικό και επικοινωνιακό  ραδιόφωνο, καθώς και στα 26 συνεργατικά ραδιόφωνα στα FM που αναμεταδίδουν τις εκπομπές του σε όλη την Ελλάδα.

Τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο ζωντανές επιχειρηματικές περιοχές στον κόσμο που αγωνίζονται χρόνο με το χρόνο για να εξασφαλίσουν ποιότητα και ανάπτυξη κάθε μία στον τομέα της. Το πεδίο εφαρμογής τους εκτείνεται σε επιχειρήσεις σε κάθε κλάδο.

Όλοι οι νικητές των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρήσεων επιλέγονται αποκλειστικά με βάση την αξία τους στη δημιουργική τους δραστηριότητα. Κάθε χρόνο ο EU Business  News εργάζεται πάνω στην μελέτη του έργου κάθε επιχείρησης.

Αυτό καθιστά τα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων από τα πιο αξιόπιστα στον τομέα τους.

«Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε δυναμικά παρόντες στη ραδιοφωνική μας επικοινωνία και στο πολύπλευρο έργο του μουσικού παραγωγού, εκπέμποντας με την ψυχή μας στην Ελλάδα και σε ολόκληρο τον κόσμο. Είμαστε βαθιά υπερήφανοι για αυτή την ευρωπαϊκή διάκριση στον Ngradio.gr που τιμά την Ελλάδα. Και συνεχίζουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά όλα αυτά τα χρόνια, καταθέτοντας όλο μας τον εαυτό στο ραδιοφωνικό μας έργο το οποίο, χάρη στην αγάπη των ακροατών μας, μας κάνει να νιώθουμε ούτως ή άλλως καθημερινά νικητές!»

Η ομάδα του NGradio.gr

Να σημειωθεί ότι η συμμετοχή του NGradio.gr στον διαγωνισμό έγινε μετά από προτροπή του ίδιου του οργανισμού πριν από ένα χρόνο και τα αποτελέσματα ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου του 2021.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Πασχαλινός Διαγωνισμός! Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα

Το BestNews.gr σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό Σκοπός Ζωής και τη Ξανθή Γκούβρα Παπαδημητρίου, επ’ ευκαιρία του ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ BAZAAR τους που είναι σε εξέλιξη, σας κάνουμε δώρο ένα Συλλεκτικό χειροποίητο σετ λαμπάδα Vintage!

Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button