ΜΟΥΣΙΚΗ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έγινε το σουξέ του Πάσχα: «Ρώτησα τον Χαρδαλιά πού να κάνω πασχαλιά»(vid)

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εισέβαλε ξαφνικά στις ζωές μας, πέρυσι το καλοκαίρι. Όπου φωτιά, κατέφθανε και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τώρα, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα έχουν κλείσει με όλους το καθημερινό ραντεβού των 6 το απόγευμα.

Ευθύς, αυστηρός όταν χρειάζεται και άμεσος, ο Νίκος Χαρδαλιάς, με τον εκ διαμέτρου αντιθέτου χαρακτήρα Σωτήρη Τσιόδρα αποτελούν τους… καλεσμένους κάθε ελληνικού σπιτιού κάθε μέρα, στις 6 το απόγευμα. Οι δύο άνθρωποι που έχουν αναλάβει την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, έπεισαν τους πολίτες πόσο σημαντικό είναι να τηρήσουν τα μέτρα και αναλόγως των δεδομένων, τραβούν τα λουριά ή δίνουν χαραμάδες αισιοδοξίας, σε πολίτες που εδώ και ένα μήνα έχουν κλειστεί σπίτια τους, σε μια κοινή προσπάθεια όλων να ανακόψουν την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Η καραντίνα δείχνει να έχει εμπνεύσει αρκετό κόσμο, ο οποίος αναγκαστικά περνάει πολλές ώρες μέσα στο σπίτι.

Η Κερκύρα και ο Νίκος, εμπνεόμενοι από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας, αλλά και τις τελευταίες συστάσεις για το Πάσχα… διασκεύασαν το γνωστό δημοτικό τραγούδι «Στου παιδιού μου τη χαρά», με ένα μοναδικό τρόπο.

«Ρώτησα τον Χαρδαλιά που να κάνω πασχαλιά… και μου είπε μείνε σπίτι, που κυκλοφορεί η γρίπη και θα βγεις ξανά την Τρίτη» λέει το τραγούδι.

Στη σελίδα τους στο Facebook έχουν κάνει κι άλλες διασκευές τραγουδιών με ανάλογο περιεχόμενο.

Tags

Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close