Ο Νίκος Δούρος παρουσιάζει το νέο του videoclip με άρωμα Scorpions!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Με σταθερά και σίγουρα βήματα, ο Νίκος Δούρος παρουσιάζει το νέο του single, που κυκλοφορεί από την δισκογραφική εταιρεία Sonar Music.

Πρόκειται για ένα τραγούδι με ροκ επιρροές, δυνατό στίχο και παλμό. Με προσεκτικές ρεπερτοριακές επιλογές, αλλά και με ξεχωριστή χροιά, ο Νίκος Δούρος μάς τραγουδά «Ζήσε στο κόσμο σου» και ανεβάζει την αδρεναλίνη σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα.

Τα γυρίσματα του videoclip έγιναν σε ένα εγκαταλειμμένο κτήριο στην Κερατέα και στην παραλία Αναβύσσου. Μάλιστα, στα γυρίσματα συμμετείχαν μέλη του Harley Davidson Club Hellas, μεταξύ των οποίων και ο γνωστός drummer Mark Cross που έχει συνεργαστεί με τους Scorpions σε tour και συναυλίες ανά τον κόσμο. «Ο Mark Cross, έδωσε τη δική του ροκ πινελιά στο videoclip και χαίρομαι πολύ που δέχτηκε να συμμετάσχει στα γυρίσματα, καθώς θεωρείται ένας από τους καλύτερους drummer στο κόσμο», τονίζει ο Νίκος Δούρος.

Τη παραγωγή και τη σκηνοθεσία του συγκεκριμένου videoclip επιμελήθηκε η εταιρεία παραγωγής PickCodes και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό και ακριβώς πάνω στο ύφος και το στυλ του εν λόγω τραγουδιού.

Ακούστε το τραγούδι:

http://https://www.youtube.com/watch?v=1dK72-3kQso

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -