ΕΡΓΑΣΙΑ

Ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, Εντεταλμένος Σύμβουλος της EUROCERT, στην Κριτική Επιτροπή των Greek Hospitality Awards 2020

Μέλος της κριτικής Επιτροπής των Greek Hospitality Awards 2020 αποτέλεσε ο εντεταλμένος Σύμβουλος της EUROCERT, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος.

Ειδικότερα, τα φετινά Βραβεία «Greek Hospitality Awards 2020»,  διοργανώθηκαν την Τρίτη 6 Οκτωβρίου από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής τουριστικής επιχειρηματικότητας. Ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της EUROCERT, Παναγιώτης Θεοφανόπουλος, είχε τη χαρά το προηγούμενο διάστημα να συμμετέχει στην Κριτική Επιτροπή της υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, που βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια για την ανάδειξη των βραβευθέντων.

«Είναι τιμή μου που είχα την ευκαιρία να αποτελέσω μέρος των Greek Hospitality Awards 2020, που στοχεύουν στην ενίσχυση του κλάδου και συνολικά του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, ακόμα και σε ιδιαίτερες και κρίσιμες περιόδους», επισημαίνει ο Παναγιώτης Θεοφανόπουλος.


Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

EUROCERT Takis Theofanopoulos Θεοφανόπουλος

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο site της EUROCERT:

https://www.eurocert.gr/


 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button