ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ στο Ποικίλο Όρος στόλισε το δέντρο του με Covid-19 πρωτόκολλο!

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος “Οδυσσέας” στόλισε το δέντρο του στο Ποικίλο Όρος αυτά τα Χριστούγεννα εφαρμόζοντας Covid-19 πρωτόκολλο και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας!

Τα μέλη του δεν πτοήθηκαν από την πανδημία, αντίθετα με αυτόν τον τρόπο θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας. Και όπως λέει και ο Αντώνης Κυρίκος στο βίντεο που έφτιαξαν: “Να μαστε καλά και του χρόνου θα στολίσουμε όλο το βουνό!”

“Η πανδημία μπορεί να μας στέρησε τους αγώνες, αλλά όχι τις προπονήσεις και τις παραδόσεις!

Ο «Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του συλλόγου στην είσοδο του Ποικίλου Όρους.

Τις προηγούμενες χρονιές ο στολισμός γινόταν μετά από ομαδική προπόνηση, με τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και φίλους να γιορτάζουν την έλευση των Χριστούγεννων!

Φέτος, προσαρμοστήκαμε στις οδηγίες της πολιτείας και στους περιορισμούς για την καταπολέμηση του covid-19! Τα μέλη του συλλόγου μετά την ατομική τους προπόνηση κρέμασαν το στολίδι που είχαν μαζί τους!!!!

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» είναι φέτος ένα σύμβολο ελπίδας. Συμβολίζει τη διάθεση και την αποφασιστικότητα μας να κοιτάμε μπροστά, να ονειρευόμαστε και να παραμένουμε υγιείς και δυνατοί για να ξανασυναντηθούμε στα αθλητικά μας ταξίδια και όχι μόνο.

Θερμές ευχαριστίες στον Μαχητής Δυτικής Αθήνας και Festival Balloons&Fireworks για την πολύτιμη βοήθεια και την προσφορά του βίντεο.

Το Δ.Σ , οι αθλητές, οι προπονητές & τα μέλη του Π.Δ.Σ ΟΔΥΣΣΕΑΣ σας εύχονται

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το νέο έτος!”

 

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button