Ο πρίγκιπας Χάρι ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο πρίγκιπας Χάρι ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει τα απομνημονεύματά του, στα οποία θα συμπεριλάβει «τα λάθη και τα μαθήματα» που πήρε στη ζωή του έως τώρα.

Ο δούκας του Σάσεξ ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random για την έκδοση των απομνημονευμάτων του, που θα περιλαμβάνουν «τα πάνω και τα κάτω» της ζωής του, σε μια περιγραφή «ακριβή και απόλυτα ειλικρινή».

Τα έσοδά του από τα απομνημονεύματα θα τα δωρίσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του παιδικού βιβλίου που έγραψε η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ.

Ο 36χρονος δήλωσε ότι γράφει τα απομνημονεύματά του «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνδρας που έγινα». Εξέφρασε την ελπίδα ότι λέγοντας την ιστορία του, «τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα μαθήματα που πήρα, θα μπορέσω να δείξω ότι ανεξάρτητα από το πού προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι πιστεύουμε».

Παράλληλα, δήλωσε ότι είναι βαθιά ευγνώμων για την ευκαιρία να μοιραστεί «τι έμαθα στην έως τώρα πορεία της ζωής μου» και εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι οι άνθρωποι θα διαβάσουν «μία από πρώτο χέρι καταγραφή της ζωής μου, η οποία είναι ακριβής και απόλυτα ειλικρινής».

Για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Χάρι θα μοιραστεί την «πλέον αξιόπιστη καταγραφή των εμπειριών, των περιπετειών, των απωλειών και των μαθημάτων ζωής που βοήθησαν στη διαμόρφωσή του», σημειώνεται ακόμη στην ανακοίνωση για το βιβλίο, που θα καλύπτει τη ζωή του από την παιδική ηλικία έως σήμερα.

Ο εκδοτικός οίκος δεν αποκάλυψε τους όρους της συμφωνίας, που προβλέπει και audio book. Τα απομνημονεύματα του δούκα του Σάσεξ αναμένεται να κυκλοφορήσουν την επόμενη χρονιά.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -