O Στέφανος Τσιτσιπάς συγκεντρώνει χρήματα για τους εκτός top-100 τενίστες

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Πατρίκ Μουράτογλου μαζεύουν χρήματα μέσω του προγράμματος “Beyond 100 Support“.

Μια σπουδαία πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση των παικτών και παικτριών του τένις που είναι εκτός top-100 πήραν ο Πάτρικ Μουράτογλου και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο σπουδαίος προπονητής της Σερένα Ουίλιαμς στην Ακαδημία του οποίου ζει και κάνει προπόνηση ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε έρανο για την συγκέντρωση χρημάτων μέσω της πλατφόρμας “Beyond 100 Support”. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος το 2017 ήταν και εκείνος εκτός top-100 και σήμερα είναι στο Νο6 δεν ξεχνάει το παρελθόν του και ζητά απ΄όλους να βοηθήσουν τους αθλητές που έχουν οικονομικά προβλήματα λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού η οποία σήμανε και το λουκέτο στο τένις.

Μέσα στην σελίδα που έχει δημιουργηθεί για τη συγκέντρωση των χρημάτων ο Στέφανος έστειλε το μήνυμα του: «Ως ο νεότερος παίκτης στο Top 10, αισθάνομαι υπεύθυνος να βοηθήσω το μέλλον του τένις. Καταλαβαίνω πόσο κρίσιμο είναι για τη βιωσιμότητα των παικτών της ΑΤΡ και της WTA που είναι κάτω από το Top 100 και πόσο δύσκολο είναι να εξασφαλίσεις τα προς το ζην μέσα από το τένις, ειδικά όταν δεν διεξάγονται τουρνουά τένις, για ένα απροσδιόριστο χρονικό διάστημα. Μέσα από τη δημιουργία του ‘Beyond 100 Support’, ελπίζω να ξεκινήσει ένα κίνημα που θα ακολουθήσουν και οι συνάδελφοί μου».

Μέσω της σελίδας φυσικά μπορεί να γίνουν δωρεές ενώ υπάρχουν και πολλά αντικείμενα του Στέφανου προς δημοπρασία. Κάποιος μπορεί να δώσει ακόμη και χρήματα για έναν αγώνα με τον Τσιτσιπά αλλά και για να εμφανιστεί στο vlog του.

Ο Τσιτσιπάς κάλεσε και μέσω ανάρτησης του στο instagram τον κόσμο να βοηθήσει: «Ας υποστηρίξουμε τα tour, συγκεντρώνοντας χρήματα για το άθλημά μας όλοι μαζί. Ο κόσμος του τένις είναι χτισμένος σε πολλά επίπεδα και αυτό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βλέπουν, είναι πως οι παίκτες παλεύουν βδομάδα με τη βδομάδα για την επιβίωσή τους στο tour, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στη μεγάλη σκηνή.

Αυτοί οι παίκτες δυσκολεύονται περισσότερο αυτή την περίεργη εποχή και αντιμετωπίζουν μια πραγματικότητα ακόμα και εγκατάλειψης των ονείρων τους. Ας τους βοηθήσουμε λοιπόν. Φίλοι του τένις, επισκεφτείτε τη σελίδα μας και υποβάλετε προσφορές για μερικές μοναδικές εμπειρίες ή αντικείμενα, που δεν μπορούν να αγοραστούν με χρήματα.

Αγαπητοί παίκτες, σας προκαλώ να κάνετε μια δωρεά ή να συμμετέχετε, προσθέτοντας αντικείμενα σ’ αυτή τη διαδικτυακή δημοπρασία, που σε κάνει να νιώθεις πολύτιμος στην υποστήριξη των παικτών εκτός του Top 100. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Ευχαριστώ».

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -