ΑΛΛΕΣ ΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 Ο Στέλιος Καλαθάς μένει σπίτι… και διδάσκει online «Συναισθηματική Διαλεκτική»!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς, δημιουργός της μεθόδου υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης «Συναισθηματική Διαλεκτική», τη διδάσκει με επιτυχία εδώ και 16 χρόνια, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο. Η μέθοδος είναι βιωματική και απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ!

Η Συναισθηματική Διαλεκτική είναι μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης, βραβευμένη από την UNESCO!

Τα άτομα που συμμετέχουν στην εφαρμογή της μεθόδου αυτής, ανακαλύπτουν τη θερμή και ουσιαστική επικοινωνία μέσα από λόγο-διάλογο, από μουσική και κίνηση, αλλά και μέσα από την επαφή τους με σημαντικούς συγγραφείς και κείμενα του παγκοσμίου θεάτρου.

Ο Στέλιος Καλαθάς αυτήν τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού κατάφερε και προσάρμοσε τις πρόβες και τις συναντήσεις με τις ομάδες του, μέσα από την δυνατότητα του skype.

Να… που όλα γίνονται όταν το θέλεις!!! Μέχρι και πρόβες μέσω skype!

Ένας νέος στόχος γεννήθηκε! Βρήκε κείμενα, ρόλους, ατάκες, ασκήσεις με μηνύματα αισιοδοξίας και δύναμης και ξεκίνησε τις ομάδες του διαδικτυακά.

Η πρώτη τηλε-συνάντηση της Συναισθηματικής Διαλεκτικής πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και έπεται συνέχεια!!! Ο Στέλιος Καλαθάς ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση και τονώνει το αίσθημα ασφάλειας μέσα από ειδικές ασκήσεις!

Συναισθηματική «ανακούφιση»…ο φόβος, ο πόνος και η ταραχή λιγοστεύουν όταν μοιράζονται.
Ενώ το γέλιο πολλαπλασιάζεται!!!

Εαρινός κύκλος Συναισθηματικής Διαλεκτικής
Βιωματική μέθοδος υποκριτικής και προσωπικής ανάπτυξης που στοχεύει στην ανάδειξη και στη διαχείριση έκφρασης των συναισθημάτων, στην ενδυνάμωση της προσωπικότητας και της αυτοεκτίμησης, στην ουσιαστική επικοινωνία, στην διαμόρφωση προσωπικής εικόνας μέσα από ασκήσεις και τεχνικές θεάτρου. Στο τέλος του κύκλου θα ανέβει θεατρική παράσταση στην οποία θα πάρουν μέρος όσοι από τους συμμετέχοντες επιθυμούν.
Την μέθοδο έχει δημιουργήσει και διδάσκει εδώ και 15 χρόνια, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Στέλιος Καλαθάς.
Για πληροφορίες καλέστε το 6946 105520
www.synaisthimatikhdialektikh.com  

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button