Ο Τζεφ Μπέζος παραδίδει το τιμόνι της Amazon μετά από 27 χρόνια

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Τζεφ Μπέζος ίδρυσε την Amazon στις 5 Ιουλίου 1994 και έκτοτε βρίσκεται στην κεφαλή της εταιρίας ως ο CEO της.

Μετά από 27 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχωρήσει και η εταιρία προετοιμάζεται καιρό για αυτό. Πλέον, CEO της Amazon θα είναι ο Άντι Τζάσι, ο οποίος ήταν επικεφαλής των Amazon Web Services από το 2003. Ο Μπέζος θα παραμείνει στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας.

Τη σημαντική αυτή στιγμή στην ιστορία της Amazon, ο Τζεφ Μπέζος επέλεξε να τη βιώσει από την Ελλάδα, όπου βρέθηκε στη Σίφνο και στην Αντίπαρο.

Όντας ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, ο Μπέζος δεν αναμένεται να φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας σύντομα. Θα συνεχίσει να ασχολείται με τις δραστηριότητες της Amazon, ενώ έχει δηλώσει πως σκοπεύει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο και ενέργεια στα φιλανθρωπικά του ιδρύματα. Στο άμεσο μέλλον, ο Μπέζος θα πετάξει στα όρια του διαστήματος με την Blue Origin στις 20 Ιουλίου 2021, συνοδευόμενος από τον αδερφό του, Μάρκ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τζεφ Μπέζος: Πως η Amazon ήρθε στην Ελλάδα, το ελληνικό επίθετο, το email του και το γκαράζ του…!

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -