Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του «Έξαψη» που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έγραψε τους στίχους του «Έξαψη» που ερμηνεύει η Νατάσα Θεοδωρίδου!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, είναι αυτός που έγραψε τους στίχους του νέου τραγουδιού της Νατάσας Θεοδωρίδου, το οποίο θα «ντύνει» τη νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, «Έξαψη».

Εάν έμπαινε ερώτηση σε κουίζ δεν θα το έβρισκε κανείς. Θα υπήρχαν πολλές απαντήσεις στην ερώτηση «ποιος έγραψε τους στίχους στο νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου», αλλά ουδείς θα έδινε την σωστή. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί δηλαδή, ότι ο Μαρινάκης γράφει και στίχους!

Κι όμως. Ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, είναι αυτός που έγραψε το νέο τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια ερμηνεύει το τραγούδι στους τίτλους της σειράς του Mega «Εξαψη», αλλά δεν είχε γίνει γνωστό ποιος είχε γράψει τους στίχους παρά μόνο τη μουσική (σ.σ. Πέτρος Ιακωβίδης).

Στη εκπομπή «Πάμε Δανάη» όμως έγινε η αποκάλυψη πως τα λόγια του τραγουδιού τα έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης! Για την ακρίβεια την αποκάλυψη την έκανε η ίδια η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία μάλιστα άφησε άφωνο τον Αρη Καβατζίκη!

«Και τους στίχους έγραψε ο Βαγγέλης», είπε η Θεοδωρίδου με τον Αρη Καβατζίκη να ρωτάει «Ο Βαγγέλης;». «Ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης», απάντησε η γνωστή τραγουδίστρια!

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την «Εξαψη»

«Ό,τι «εξάπτει» το όνειρο, την αγάπη , τη δημιουργία, τη μαχητικότητα, τις δύσκολες νίκες, τον ανήφορο … είναι έρωτας!/ Έξαψη» έγραψε στον λογαριασμό του στο  Facebook πριν λίγη ώρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Το τραγούδι τους στίχους του οποίου έχει γράψει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μελοποιήθηκε από τον  Πέτρο Ιακωβίδη «ντύνει» τους τίτλους της ομώνυμης σειράς του MEGA .

Το τραγούδι  κυκλοφορεί στο Spotify, στο YouTube και στο iTunes και έχει κάνει ξεχωριστή αίσθηση

Απολαύστε το!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -