ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΜΟΥΣΙΚΗ

Οι Αμερικανοί στρατιώτες που τραγουδούν «Έχετε γεια βρυσούλες»

Κάποιοι Αμερικανοί στρατιώτες τραγούδησαν το τραγούδι Έχε γεια καημένε κόσμε/ χορός του Ζαλόγγου για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Το αμερικανικό στρατιωτικό μουσικό συγκρότημα «The Soldiers’ Chorus» ευχήθηκε στη χώρα μας για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821 τραγουδώντας το τραγούδι για τον Χορό του Ζαλόγγου

Όπως έγραψαν στο βίντεο που ανάρτησαν στο YouTube:
«Καλή Ημέρα Ανεξαρτησίας, Ελλάδα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που επισημαίνουμε την ισχυρή διπλωματική σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ. Για να τιμήσουν αυτήν την ευκαιρία, τα μέλη της Χορωδίας των Στρατιωτών μας ερμηνεύουν το ελληνικό δημοτικό τραγούδι “Χορός του Ζαλόγγου”».

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button