Οι δίδυμες που χωρίστηκαν στη γέννα και ενώθηκαν 36 χρόνια αργότερα

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Δύο δίδυμες κοπέλες από τη Νότια Κορέα χωρίστηκαν στη γέννα και δόθηκαν για υιοθεσία σε δύο διαφορετικές οικογένειες στις ΗΠΑ. Οι δυο τους μεγάλωσαν χωρίς να ξέρουν ότι έχουν δίδυμη αδελφή. Και τώρα είδε η μία την άλλη για πρώτη φορά, στα 36α τους γενέθλια.

Ούτε η Molly Sinert ούτε η Emily Bushnell γνώριζαν για το παρελθόν τους, κάτι τις έκανε όμως να αρχίσουν να το ψάχνουν ξαφνικά, κάνοντας ακόμα και τεστ DNA. Στα 36 τους πια, έμαθαν με έκπληξη πως ήταν υιοθετημένες και είχαν μάλιστα και δίδυμη αδερφή. Η πρώτη φορά που συνάντησαν η μια την άλλη ήταν στα 36α γενέθλιά τους.

Δεν είναι γνωστό γιατί τις χώρισαν μετά τη γέννα. Αμφότερες ωστόσο δόθηκαν για υιοθεσία μερικούς μήνες μετά σε αμερικανικές οικογένειες, μία στη Φλόριντα και μία στην Πενσυλβάνια.Τα τεστ DNA που έκαναν ανεξάρτητα οι δύο γυναίκες τον προηγούμενο μήνα έδειξαν πως ήταν υιοθετημένες. Οι δύο δίδυμες άρχισαν να επικοινωνούν, ανταλλάσσοντας ιστορίες και φωτογραφίες.

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις 29 Μαρτίου, τη μέρα που έγιναν 36 χρονών, ώστε να γιορτάσουν για πρώτη φορά μαζί τα γενέθλιά τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -