Οι Φθηνότερες Πτήσεις στο Διαδίκτυο – Πού Μπορείτε να τις Βρείτε;

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Τα ταξίδια τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή στην οργάνωση. Από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι τα κατάλληλα καταλύματα, υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να αναλογιστεί ένας εκδρομέας. 

Το κόστος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις αποφάσεις που θα πάρετε για το ταξίδι σας. Πολλές φορές, οι τιμές στα εισιτήρια ίσως να είναι ένας παράγοντας αποτροπής από έναν προορισμό.

Για να αποφύγετε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει να κατανοήσετε την εξέλιξη των τιμών στα διάφορα αεροπορικά. Επίσης, υπάρχουν ορισμένες συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν κατά την αναζήτηση σας και να σας εξασφαλίσουν μικρότερες δαπάνες.

Ποια Κριτήρια Επηρεάζουν τις Τιμές των Αεροπορικών Εισιτηρίων;

Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων που θα βρείτε διαδικτυακά δεν είναι ποτέ σταθερές. Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους και υπάρχουν ποικίλα κριτήρια που επηρεάζουν τη διακύμανση του κόστους. Μερικά από αυτά είναι:

  • Η απόσταση μέχρι τις ημερομηνίες του ταξιδιού: Κατά την αναζήτηση σας θα σας ζητηθεί να θέσετε τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας. Αν οι μέρες που επιλέξετε είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι τιμές των εισιτηρίων να είναι ανεβασμένες.
  • Η διάρκεια του ταξιδιού: Όπως είναι φυσικό, μεγαλύτερης διάρκειας ταξίδια κοστίζουν περισσότερο. Για παράδειγμα, τα Αθήνα Θεσσαλονίκη αεροπορικά είναι μια πολύ πιο οικονομική επιλογή σε σύγκριση με εισιτήρια από την Αθήνα για τη Νέα Υόρκη.
  • Πλήθος αεροπορικών εταιρειών για έναν προορισμό: Τα αεροπορικά εισιτήρια ανήκουν στην κατηγορία των υπηρεσιών που επηρεάζονται από τη ζήτηση και την προσφορά. Έτσι, όσο περισσότερες αεροπορικές εταιρείες είναι διαθέσιμες για έναν προορισμό τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για καλύτερες τιμές λόγω ανταγωνισμού.

Πώς Μπορείτε να Ανακαλύψετε τις Καλύτερες Τιμές στα Εισιτήρια του Επόμενου Ταξιδιού σας;

Η αναζήτηση των ιδανικών αεροπορικών εισιτηρίων, τόσο όσον αφορά τις ημερομηνίες όσο και τις τιμές, μπορεί να αποδειχθεί μια δύσκολη διαδικασία. Ωστόσο, σε αυτή την εξερεύνηση μπορούν να βοηθήσουν διάφοροι ιστότοποι όπως το eSky.gr.

Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα μπορείτε να βρείτε όλες τις αεροπορικές εταιρείες σε ένα μέρος και το έργο σας γίνεται πολύ πιο εύκολο. Πραγματοποιήστε μια μικρή έρευνα και δείτε τους προορισμούς που είναι πιο δημοφιλείς την εποχή που επιθυμείτε.

Φυσικά, κατά την αναζήτηση σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα φίλτρα όπως οι στάσεις, η μέγιστη διάρκεια ταξιδιού, οι ώρες αναχώρησης και άφιξης αλλά και τα αεροδρόμια. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να ανακαλύψετε αεροπορικά εισιτήρια που καλύπτουν τις ανάγκες σας, στις καλύτερες τιμές!

Χρήσιμες Συμβουλές που θα σας Λύσουν τα Χέρια στην Κράτηση Αεροπορικών 

Τα φίλτρα είναι πάντα μια καλή στρατηγική ώστε να περιορίσετε τις διαθέσιμες επιλογές. Ωστόσο, υπάρχουν και ορισμένες ακόμα συμβουλές που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να  διευκολύνετε την τελική σας απόφαση.

Δημοτικότητα της Εποχής

Η επιλογή της εποχής ενός ταξιδιού μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τις τιμές αλλά και τη διαθεσιμότητα. Οι πιο δημοφιλείς εποχές, όπως το καλοκαίρι, αλλά και συγκεκριμένες γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, μπορεί να μην είναι η κατάλληλη περίοδος για ταξίδια.

Επομένως, αν η εργασίας σας το επιτρέπει, θα μπορούσατε να επιλέξετε λιγότερο περιζήτητη εποχή. Έτσι, θα μειώσετε τόσο το κόστος των αεροπορικών όσο και τα έξοδα στον προορισμό της επιλογής σας.

Ευέλικτες Ημερομηνίες

Μια συμβουλή που είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική είναι η αναζήτηση εισιτηρίων με ευέλικτες ημερομηνίες. Η επιλογή αυτή σας επιτρέπει να δείτε τις τιμές ολόκληρου του μήνα και να επιλέξετε αυτές που σας ικανοποιούν περισσότερο.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για το ταξίδι σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα αυτή για να έχετε μια σφαιρική εικόνα της αγοράς. Φυσικά, με τον τρόπο αυτό οι διακοπές σας μπορεί να μεταφερθούν είτε αργότερα είτε νωρίτερα μέσα στο μήνα αλλά θα έχετε εξασφαλίσει τις καλύτερες δυνατές τιμές.

Πρόωρη Κράτηση

Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική συμβουλή είναι η πρόωρη κράτηση των εισιτηρίων. Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες προσφέρουν καλύτερες τιμές σε όσους κλείνουν τα εισιτήρια τους αρκετό καιρό πριν την αναχώρηση της πτήσης.

Επομένως, αφού αποφασίσετε τον προορισμό αλλά και την εποχή του ταξιδιού, εφαρμόστε τα απαραίτητα φίλτρα και βρείτε τα εισιτήρια που ανταποκρίνονται στις προτιμήσεις σας. Πραγματοποιήστε άμεσα την κράτηση σας και επωφεληθείτε από τις προνομιακές τιμές.

Φθηνότερες Πτήσεις Φθηνότερες Πτήσεις Φθηνότερες Πτήσεις Φθηνότερες Πτήσεις

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -