Οι Γιατροί του Κόσμου προσέφεραν φαγητό για το «Υπνωτήριο Αστέγων»

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Οι Γιατροί του κόσμου βρέθηκαν στο «Υπνωτήριο Αστέγων» που βρίσκεται στην Αθήνα και έκαναν χαρούμενους αρκετούς ανθρώπους όχι μόνο από την ευγενική αυτή χειρονομία, αλλά κυρίως από τη φυσική παρουσία τους.

Σε μία ακόμη όμορφη κίνηση προχώρησαν ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης και ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιώργος Σταμάτης, καθώς προσέφεραν το πρωτοχρονιάτικο δείπνο αγάπης στο «Υπνωτήριο Αστέγων» των Γιατρών του Κόσμου.

«Ένα γιορτινό δείπνο για τους ανθρώπους του Υπνωτηρίου, λίγο πριν υποδεχθούμε το νέο έτος. Με χαμόγελα, αγάπη και μια ευχή. Το νέο χρόνο να μη μείνει κανείς μόνος. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόρη Δημητριάδη και το Γενικό Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας κ. Γιώργο Σταμάτη για την ευγενική προσφορά του πρωτοχρονιάτικου δείπνου αγάπης στους ωφελούμενους του Υπνωτηρίου των Γιατρών του Κόσμου. Οι κύριοι Δημητριάδης και Σταμάτης βρίσκονται έμπρακτα δίπλα μας στηρίζοντας ενεργά και αδιάλειπτα το έργο μας», ήταν το μήνυμα των Γιατρών του κόσμου στον λογαριασμό τους στο Facebook.

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -