Οι Muse θα είναι headliners στο Ejekt Festival 2022!

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Οι Muse θα είναι οι μεγάλοι headliners του φετινού Ejekt Festival, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη σελίδα του φεστιβάλ στο Facebook.

Το ροκ συγκρότημα από τη Βρετανία πρόκειται να εμφανιστεί στην Αθήνα στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. στις 29 Ιουνίου του 2022 και είναι το πρώτο μεγάλο όνομα που ανακοινώνεται για ένα από τα πιο μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ της πόλης. Τελευταία φορά που διεξήχθη ήταν πριν από δυο χρόνια.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου στις 10.30 το πρωί.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
ZONE B 55 ευρώ (early bird), 58 ευρώ
ZONE A 90 ευρώ (early bird), 110 ευρώ
VIP 145 ευρώ (early bird), 175 ευρώ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ EJEKT 2020 και 2021
Οι παλιοί κάτοχοι εισιτηρίων για τα EJEKT 2020 και 2021, προκειμένου να εξασφαλίσουν το νέο τους εισιτήριο για το EJEKT 2022 στην ίδια κατηγορία ζώνης και τιμής με το παλιό τους εισιτήριο, θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021 να μπουν στη σελίδα  https://www.viva.gr/tickets/music/oaka/ejektfestival2022/  και να ακολουθήσουν τη διαδικασία έκδοσης του νέου τους εισιτηρίου, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2022 θα ανακοινωθούν σύντομα

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -