Οι νικητές φωτογραφίας της ξεχωριστής ποδηλατο-βόλτας στη Βούλα

Δείτε επίσης

Chrisa Sarantopoulou
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Γέμισαν οι δρόμοι ποδήλατα, ο κόσμος έβγαλε φωτογραφίες, τις ανέβασε στα social media και ο Δήμος ανακοινώνει τους νικητές της ξεχωριστής ποδηλατο-βόλτας στη Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη!!!

Μία διαφορετική ποδηλατο-βόλτα διοργανώθηκε στην πόλη από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Τρίτη 3 Ιουνίου 2020. Οι κάτοικοι της περιοχής κλήθηκαν από τη Δημοτική Αρχή να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου αφήνοντας σπίτι τα αυτοκίνητα τους και να επιλέξουν για τις μετακινήσεις το ποδήλατο.

Όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ανέβασαν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με hashtag #cycling_vvv και συμμετείχαν αυτόματα σε διαγωνισμό με βραβείο τη δωρεάν χρήση, για μία ημέρα, ηλεκτρικού αυτοκινήτου του Δήμου καθώς ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προτίθεται να εγκαταστήσει το πρώτο σύστημα κοινόχρηστων ηλεκτρικών αυτοκινήτων της χώρας.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας, τη μείωση της χρήσης του αυτοκινήτου και την ενθάρρυνση τη εναλλακτικών, μη ρυπογόνων μέσων μετακίνησης.

Οι δύο συμμετέχοντες που έλαβαν τα περισσότερα likes και είναι οι νικητές του διαγωνισμού ποδηλατο-βόλτας είναι:

– Από το Facebook ο Evripides Zachariades (155 likes)

– Από το Instagram η ellikourrianidi (291 likes)

 

Θα ειδοποιηθούν για την παραλαβή του βραβείου τους.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Δείτε τον διαγωνισμό:

Δήμος 3Β: Πάμε μια βόλτα διαφορετική; Ανέβασε φωτο στα Social Media και κέρδισε!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -