Οι νηστίσιμες προτάσεις της l’artigiano για τη Σαρακοστή

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Η lartigiano, προσφέρει ακαταμάχητα απολαυστικές γεύσεις και την Σαρακοστή, με μια μεγάλη ποικιλία σε νηστίσιμες επιλογές.

Ειδικότερα, οι φίλοι του brand μπορούν να επιλέξουν από τις 8 νέες, λαχταριστές συνταγές του vegan menu, που είναι όλες 100% νηστίσιμες και εξίσου απολαυστικές! Το νέο vegan menu από τη lartigiano και τη Garden Gourmet είναι γεμάτο από μοναδικές επιλογές σε πίτσες, burgers και ζυμαρικά, φτιαγμένα από εκλεκτά φυτικά συστατικά, υψηλής πρωτεϊνικής αξίας!

Στο site και στο app της lartigiano έχει δημιουργηθεί ειδική κατηγορία με νηστίσιμα προϊόντα, που περιλαμβάνει εκτός από το vegan menu, περισσότερες επιλογές σε φρέσκες,  χειροποίητες πίτσες και μακαρονάδες με θαλασσινά για τη Σαρακοστή. Κάθε γευστική πρόταση της lartigiano, νηστίσιμη ή μη, είναι ο κορυφαίος συνδυασμός των καλύτερων πρώτων υλών και της αγάπης για μοναδικό, αυθεντικό φαγητό.

Η lartigiano εξελίσσεται συνεχώς για να ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του καταναλωτικού κοινού για ποιοτικό φαγητό και ποικιλία σε όλες τις περιστάσεις.

Στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης που ακολουθεί η εταιρεία, έχει εφαρμόσει τη νέα υπηρεσία «Παράδοση Χωρίς Επαφή» για τις online παραγγελίες με πιστωτική κάρτα, μια διαδικασία κατά την οποία δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στον διανομέα και στον πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της και βγείτε χορτασμένοι!

Λίγα λόγια για τη l’artigiano:

Η l’artigiano, το αγαπημένο brand ιταλικού φαγητού, ιδρύθηκε το 1993 και συνδυάζει τις αξίες της ιταλικής κουζίνας με τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας ενός σύγχρονου εστιατορίου, διατηρώντας ωστόσο τις τιμές σε προσιτό επίπεδο για τους καταναλωτές. Με επιλεγμένες πρώτες ύλες, κάθε γεύμα ετοιμάζεται τη στιγμή της παραγγελίας, ενώ η εταιρεία δίνει σταθερά ιδιαίτερη έμφαση στη συνεχή δημιουργία νέων γευστικών προτάσεων και μοναδικών συνδυασμών σε πιάτα που ενθουσιάζουν τους καταναλωτές. Σήμερα, η εταιρεία αριθμεί συνολικά 21 καταστήματα.


 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -