ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Οι οδικές συγκοινωνίες της Αγίας Βαρβάρας αναβαθμίζονται

Οι οδικές συγκοινωνίες της πόλης αναβαθμίζονται και οργανώνονται εν όψει της λειτουργίας του νέου σταθμού metro

H ταλαιπωρία στις μετακινήσεις, σύντομα θα είναι παρελθόν.

Στις 12/11/2019, στο Δημαρχείο της Αγίας Βαρβάρας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου κ. Λάμπρου Μίχου με κλιμάκιο υπευθύνων του ΟΑΣΑ.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της μελέτης και υλοποίησης των προτάσεων που είχαν τεθεί από το Δήμαρχο προς τον Οργανισμό Συγκοινωνιών κατά την πρώτη συνάντηση στα τέλη Σεπτεμβρίου, εν όψει των νέων δεδομένων που δημιουργούνται από την λειτουργία του νέου σταθμού metro και τις σύγχρονες ανάγκες της πόλης.

Σκοπός του νέου σχεδίου για τις οδικές συγκοινωνίες της πόλης είναι η σύνδεση κάθε σημείου της πόλης με τους δύο σταθμούς metro με στόχο την μείωση του απαιτούμενου χρόνου μετακίνησης στον ελάχιστο, αναγκαίο.

Ταυτοχρόνως, δίδεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις μετακινήσεις των μαθητών προς και από τα σχολεία τους και στην πύκνωση δρομολογίων των λεωφορείων προς Πειραιά.

Tags

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Η θάλασσα και οι λέξεις μου, ότι με ορίζει. Αθεράπευτα ρομαντική. Έχω ένα ονειροπόλο πνεύμα αλλά ξέρω να πατώ στη γη. Λατρεύω τους ανθρώπους που λένε αλήθειες, τα ζώα και τη φύση. Γελάω, χαμογελάω και σκέφτομαι θετικά. Ένα αθώο παιδικό βλέμμα μπορεί να με κάνει να αναθεωρήσω χίλια πράγματα στη ζωή μου. Παθιάζομαι με ένα χαμόγελο. Ηρεμώ με μια αγκαλιά και με μια ματιά στη θάλασσα. Ήμουν μια κάμπια, που τώρα είναι χρυσαλίδα και θέλω να γίνω πεταλούδα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close