ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Οι σιαμαίες δίδυμες που “χωρίστηκαν” το 2006, σήμερα είναι δυο πανέμορφες έφηβες

Στις 26 Φεβρουαρίου του 2002, οι δίδυμες Kendra και Maliyah Herrin γεννήθηκαν μοιράζοντας ένα κοινό παχύ έντερο, ουροδόχο κύστη, ήπαρ και ένα μόνο νεφρό.

Από την αρχή, οι γονείς τους Erin και Jake ήξεραν ότι ο διαχωρισμός τους θα ήταν μια απίστευτα επικίνδυνη διαδικασία. Ένας γιατρός είπε ότι τα κορίτσια δεν είχαν τα όργανα που χρειάζονταν για να επιβιώσουν μόνες τους έξω από τη μήτρα της Erin. Όταν η Erin ήταν ακόμη έγκυος, ένας άλλος γιατρός ενημέρωσε την Erin να διακόψει εντελώς την κύηση τους.Αλλά στην ηλικία των 4 ετών, η Maliyah και η Kendra έκαναν διεθνή πρωτοσέλιδα καθώς έγιναν οι πρώτες δίδυμες που μοιράζονταν ένα νεφρό και που υποβλήθηκαν σε εγχείρηση διαχωρισμού. Παρά τις πιθανότητες, το χειρουργείο διάρκειας 26 ωρών είχε απόλυτη επιτυχία.

Οι αδελφές έπειτα έπρεπε να μάθουν πώς να προσαρμοστούν στη ζωή με τα χωριστά σώματα τους.Οι αδελφές Herrin ζουν πλέον στο Salt Lake City στις ΗΠΑ. Έχουν ένα πόδι η κάθε μία και είναι αιώνια ευγνώμονες στους γονείς τους που πήραν την απόφαση διαχωρισμού. Ξοδεύουν πολύ χρόνο φτιάχνοντας βίντεο για το κανάλι τους στο YouTube τα οποία προβάλλουν την ιστορία τους, την αυτοπεποίθησή τους και τις προσωπικότητες τους.


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button