ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι «βομβιστές των ΑΤΜ» ξαναχτύπησαν… αλλά απέτυχαν αυτή τη φορά αφήνοντας 100.000 ευρώ

Αποτυχημένη... απόπειρα ληστείας σε ΑΤΜ σούπερ μάρκετ

Στόχος των διαβόητων «βομβιστών των ΑΤΜ» έγινε αυτή τη φορά το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται στο εσωτερικό μεγάλου σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια.

Η τύχη όμως τους “εγκατέλειψε” και δεν κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό που είχε μέσα το μηχάνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες θέλησαν να ανατινάξουν το ΑΤΜ τράπεζας που ήταν τοποθετημένο εντός της εισόδου καταστήματος μεγάλης αλυσίδας σουπερ μάρκετ, καθώς εντοπίστηκε από τις Αρχές μικρή ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Ευτυχώς ο μηχανισμός δεν εξερράγη και η προσπάθεια τους αυτή τη φορά απέτυχε!

Αρχικά οι επίδοξοι ληστές έσπασαν την γυάλινη είσοδο για να εισέλθουν, στη συνέχεια, μπήκαν στο χώρο όπου υπήρχε αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων και αποπειράθηκαν να το πάρουν, τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό.

Όμως χτύπησε ο συναγερμός και φαίνεται ότι εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους, φεύγοντας με άδεια χέρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το ΑΤΜ είχε μέσα 100.000 ευρώ!!!

Οι «βομβιστές των ΑΤΜ» ξαναχτύπησαν... αλλά απέτυχαν αυτή τη φορά αφήνοντας 100.000 ευρώ

Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε στις 3:45 τα ξημερώματα της Παρασκευής 8 Ιανουαρίου 2021, στη συμβολή της Λ. Δημοκρατίας με την οδό Καλαμβόκη, στα Μελίσσια.

Στο σημείο έφτασε η Ελληνική Αστυνομία, ένα όχημα του ΕΚΑΒ και δύο της Πυροσβεστικής, όπου αμέσως απέκλεισαν το χώρο, αφαίρεσαν την εκρηκτική ύλη και πήραν αποτυπώματα, εξαπολύοντας κυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ο οποίοι μάλλον πρόκειται για 4 άτομα νεαρής ηλικίας.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ο τρόπος που δρουν είναι πλέον γνώριμος στην αστυνομία που αναζητεί τους διαβόητους «βομβιστές των ΑΤΜ». Η σπείρα δρα ανατινάζοντας ΑΤΜ για να αποσπάσουν τα ποσά που έχουν τα μηχανήματα – στόχοι τους.

Τον τελευταίο καιρό τα περιστατικά αυτά είναι συχνά. Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα τέσσερις κουκουλοφόροι εισέβαλαν ξημερώματα στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα, απείλησαν τον φύλακα και στη συνέχεια ανατίναξαν με εκρηκτικά το ΑΤΜ. Με τον ίδιο τρόπο είχαν ανατινάξει τρεις άγνωστοι στις 20 Δεκεμβρίου 2020 το ΑΤΜ τράπεζας στις Ερυθρές, αφού πρώτα έδεσαν με συρματόσχοινο τα ρολά ασφαλείας και τα «ξήλωσαν», τραβώντας τα με αυτοκίνητο. Αλλά και το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που ήταν εγκατεστημένο στην πρόσοψη του υποκαταστήματος των ΕΛ.ΤΑ. στον Αυλώνα έγινε πρόσφατα στόχος τους.

 

 Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook 

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button