Οινούσσες: Δωρεάν Tablet και στους μαθητές της ακριτικής Αιγνούσας!

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Οινουσσών Γιώργου Δανιήλ για την εξασφάλιση του δικαιώματος της μάθησης σε όλα τα παιδιά στις ακριτικές Οινούσσες, μέσω της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, τώρα που μένουμε σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Για το λόγο αυτό θα προσφέρει δωρεάν στους μαθητές tablet τελευταίας τεχνολογίας, έπειτα από χορηγία της PRIME Marine Management Inc του κ. Μιχάλη Γ. Χαλκιά.

Σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που όλοι βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, τα παιδιά προκειμένου να μην στερηθούν το θεμελιώδες δικαίωμα της Γνώσης, παρακολουθούν μαθήματα εξ αποστάσεως διδασκαλίας μένοντας σπίτι. Έτσι, ο Δήμος Οινουσσών δίνει δωρεάν Tablet σε όλους τους μαθητές που το έχουν ανάγκη, για να μη λείψει η τηλεκπαίδευση από κανένα παιδί που δεν διαθέτει ηλεκτρονικό υπολογιστή!!!

Ο Δήμαρχος Οινουσσών Γιώργος Δανιήλ δήλωσε:

Οινούσσες Δανιήλ tablet

«Παραλάβαμε σήμερα στο Δημαρχείο τα απαιτούμενα tablets Samsung για την τηλεκπαίδευση των παιδιών του σχολείου μας. Αποτελεί ευγενική χορηγία του συμπατριώτη μας κ. Μιχάλη Γ. Χαλκιά της PRIME Marine Management Inc. Τον ευχαριστούμε θερμότατα και ευχόμαστε στον ίδιο, την οικογένειά του και τους συνεργάτες του Καλό Πάσχα! Ευχαριστίες θερμές οφείλουμε στην Φιλιώ Μιχ. Κωνσταντινίδη για την αποτελεσματική συμβολή της.»

 

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 

Δείτε ακόμη:

Εξ αποστάσεως διδασκαλία: ένα πρωτοποριακό για τη χώρα μας εγχείρημα

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -