Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αυτοκόλλητες ετικέτες

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες αποτελούν ένα από τα δημοφιλέστερα προϊόντα της εταιρείας Typografos.gr και όχι άδικα θα λέγαμε. Οι χρήσεις τους προορίζονται για ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών, από την καλύτερη προβολή του brand σας, την παροχή πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα σας και φυσικά ως μια εικαστική παρέμβαση στο αντικείμενο που θα εφαρμοστούν.

etiketes syskeyasias

Τα είδη των αυτοκόλλητων ετικετών ποικίλουν ανάλογα με την επιφάνεια στην οποία προορίζεται η προσκόλληση, τις συνθήκες στις οποίες θα εκτεθεί καθώς και πλήθος άλλων παραγόντων. Προκειμένου να σχηματίσετε μια λεπτομερή εικόνα τόσο για τις βασικές πληροφορίες που αφορούν τις αυτοκόλλητες ετικέτες όσο και για την εφαρμογή τους, ετοιμάσαμε παρακάτω έναν πλήρη οδηγό.

Συγκεκριμένα, στον αναλυτικό οδηγό που ακολουθεί θα βρείτε πληροφορίες όπως τι είναι οι αυτοκόλλητες ετικέτες, σε τι υλικά και με τι διαδικασίες γίνεται η εκτύπωσή τους, που μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε καθώς και τι πλεονεκτήματα θα σας εξασφαλίσει το κάθε υλικό.

Που χρησιμοποιούμε τις αυτοκόλλητες ετικέτες;

Όπως προαναφέραμε, η εφαρμογή των αυτοκόλλητων ετικετών μπορεί να γίνει σε ένα τεράστιο εύρος προϊόντων. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές είναι σε μπουκάλια, σακούλες και άλλα είδη συσκευασίας, ενώ η χρήση τους μπορεί να γίνει και για την καλύτερη παρουσίαση ή προώθηση εκδηλώσεων, προϊόντων κλπ.

Αναλυτικότερα, οι αυτοκόλλητες ετικέτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε:

  • Συσκευασία: Όπως μπουκάλια, σακούλες, φακέλους και άλλα κουτιά συσκευασίας.
  • Τρόφιμα: Για την παροχή πληροφοριών σχετικά με την διατροφική τους αξία.
  • Ρούχα: Για πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, το υλικό και τρόπους πλυσίματος.
  • Ομάδες: Αυτοκόλλητα με το σήμα της ομάδας στην οποία συμμετέχετε.
  • Αυτοκόλλητα για πάρτι: Τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν σε μπουκαλάκια νερού, σε ρούχα ή παιχνίδια.
  • Υπολογιστή: Προκειμένου να παρέχουμε μια εικαστική παρέμβαση στον υπολογιστή μας.
  • Αυτοκόλλητες ετικέτες για ενθύμιο: Για παράδειγμα 20 χρόνια από την ίδρυση μιας εταιρείας.
  • Προϊόντα: Σε κάθε είδους προϊόν που θέλετε να φέρει την επωνυμία σας.
Αυτοκόλλητες ετικέτες για λάπτοπ

Τι προσφέρει μια αυτοκόλλητη ετικέτα;

Όπως προαναφέραμε μια αυτοκόλλητη ετικέτα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δύο βασικούς στόχους. Ο πρώτος φυσικά είναι η εικαστική παρέμβαση και η διακόσμηση ενός αντικειμένου και ο δεύτερος και σημαντικότερος είναι η προώθηση της επωνυμίας μια επιχείρησης.

Οι αυτοκόλλητες ετικέτες δεν αποτελούν απλώς μια επιγραφή με πληροφορίες και ένα λογότυπο. Αποτελούν μία από την σημαντικότερη μορφή προώθησης ενός Brand στο ευρύ κοινό. Είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τα προϊόντα σας να ξεχωρίσουν από τον ανταγωνισμό, να χτίσουν μια καλή φήμη και φυσικά να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Δεν νοούνται προϊόντα, είτε πρόκειται για τρόφιμα, είτε για ρούχα, είτε για οποιοδήποτε άλλο είδος, που δεν φέρουν την επωνυμία της εταιρείας και τις απαραίτητες πληροφορίες που αναζητά ο καταναλωτής. Αυτός είναι και ο λόγος που η διαδικασία σχεδίασης της αυτοκόλλητης ετικέτας σας δεν θα πρέπει να γίνει βιαστικά. Εάν μάλιστα έχετε απορίες σχετικά με το είδος της ετικέτας που θα πρέπει να επιλέξετε, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να σας παρέχουμε την κατάλληλη συμβουλευτική.

Αυτοκόλλητη ετικέτα σε ποτήρι
Αυτοκόλλητες Ετικέτες σε μπουκάλια κρασιού
Εκτύπωση ετικετών για τρόφιμα

Υλικά Εκτύπωσης αυτοκόλλητων ετικετών

  1. Αυτοκόλλητες ετικέτες σε χαρτί
  2. Αυτοκόλλητες ετικέτες σε έξυπνο χαρτί
  3. Αυτοκόλλητα ετικέτες πλαστικές – Βινύλιο

Κάθε ένα από τα ανωτέρω είδη ετικετών χαρακτηρίζεται για τα δικά του πλεονεκτήματα. Η εκτύπωση σε χαρτί αποτελεί μια από τις οικονομικότερες επιλογές για αυτοκόλλητα, τα οποία ωστόσο προορίζονται για εσωτερική χρήση και για σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Η δημιουργία αυτοκόλλητων ετικετών με έξυπνο χαρτί είναι πιο ανθεκτικό από το απλό χαρτί και εξασφαλίζει την καλύτερη σχέση ποιότητα τιμής. Τέλος, το βινύλιο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή λόγω της ευελιξίας που παρέχει στην περιμετρική κοπή, αφού άλλωστε δεν χρησιμοποιείται κάποιο καλούπι. Ωστόσο οι αυτοκόλλητες ετικέτες από βινύλιο προορίζονται κυρίως για μικρές ποσότητες.

Autokollietes etiketes ploter
Εκτύπωση ετικετών σε ρολό

Είδη εκτύπωσης ετικετών

Η εκτύπωση των αυτοκόλλητων ετικετών, ανάλογα με τις ανάγκες και την επιφάνεια στην οποία θα τοποθετηθούν, μπορεί να γίνει με διαφορετικούς τρόπους. Μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές είναι οι ετικέτες σε ρολό. Ιδανικές τόσο για είδη συσκευασίας όσο και τρόφιμα, στις διαστάσεις και τους χρωματισμούς της επιθυμίας σας.

Άλλα είδη εκτύπωσης που σας προσφέρει η εταιρεία είναι:

  • Ετικέτες σε ειδικά χαρτιά
  • Ετικέτες με χρυσοτυπία
  • Ετικέτες με μεταξοτυπία
  • Ανάγλυφες ετικέτες

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε αυτοκόλλητες ετικέτες είναι να επικοινωνήσετε με την Typografos.gr.  Το έμπειρο προσωπικό θα ακούσει τις ανάγκες σας και θα σας προτείνει την καλύτερη λύση, βάση των συγκεκριμένων αναγκών σας.

Πηγή: https://typografos.gr/autokollites-etiketes-

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -