Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι Ημέρες Καριέρας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο site για την εργασία στην Ελλάδα, διοργάνωσε το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019, τις Ημέρες Καριέρας, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στις Ημέρες Καριέρας συμμετείχαν 63 εταιρείες, από διάφορους κλάδους, εκπαιδευτικοί οργανισμοί και περισσότεροι από 8.000 υποψήφιοι.

Ειδικότερα, οι επισκέπτες των Ημερών Καριέρας περιηγήθηκαν στα περίπτερα των επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, κατέθεσαν τα βιογραφικά τους σημειώματα και πραγματοποίησαν προσωπικές συνεντεύξεις με 63 ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους. Επιπλέον, δέχτηκαν συμβουλές σε θέματα βιογραφικού σημειώματος, διαχείρισης συνέντευξης και επαγγελματικού προσανατολισμού από την ομάδα Hiring Solutions του kariera.gr, συνάντησαν εκπροσώπους από εκπαιδευτικούς οργανισμούς και ενημερώθηκαν για νέες τάσεις και δεξιότητες στις οποίες μπορούν να εκπαιδευτούν. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκαν μέσα από 2 σεμινάρια σε θέματα Digital Marketing μέσω της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism Online της Google.

Στο Σαββατοκύριακο των Ημερών Καριέρας, σημαντικό παράλληλο δρώμενο αποτέλεσε το Up Event που παρουσίασε η δημοσιογράφος Μία Κόλλια, φιλοξενώντας διακεκριμένα πρόσωπα του κόσμου της επιχειρηματικότητας αλλά και αναγνωρίσιμους αγαπημένους ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Up Event συμμετείχαν η Δήμητρα Γαλάνη, o  ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, η ηθοποιός Μπέτυ Μαγγίρα, η content creator Μαίρη Συνατσάκη, ο συνθέτης Μίνως Μάτσας, η δημοσιογράφος Έλενα Παπαδημητρίου, η ιδρύτρια και instructor του One Breath Mindfulness Center Μυρτώ Λεγάκη, ο ιδρυτής της εταιρείας Vivid Vibes Βασίλης Βασιλειάδης, η Director of strategic planning Εκάβη Βαλλερά από τη Non profit foundation Desmos, ο Αλέξανδρος Παπαδάκης, External & Community Affairs Manager της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, ιδρυτής και General Director της SciCo, ο Βασίλης Σοφικίτης, Project Director and Production Manager και ο Πορφύριος Πελωριάδης, PR Communications & IT Manager της εταιρείας Jetk.,  η Στέλλα Κάσδαγλη, Co-founder της εταιρείας Women on top και η Έθελ Αγγελάτου, LinkedIn Trainer και Personal, Corporate & Employer Branding Coach. Οι ομιλητές, απευθυνόμενοι στο κοινό περιέγραψαν την πορεία τους προς την επιτυχία, τις δυσκολίες αλλά και τα σταθερά βήματα για τον στόχο που τελικά κατέκτησαν.

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον ως Μεγάλος Χορηγός των Ημερών Καριέρας 2019 δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε για μία ακόμη χρόνια στις Ημέρες Καριέρας.  Στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, ως ο μεγαλύτερος εργοδότης του κλάδου αναψυκτικών και εργοδότης επιλογής για τη νέα γενιά, θέλουμε συνεχώς να γνωρίζουμε ανθρώπους με δυνατότητες και να τους βοηθάμε να εξελιχθούν επαγγελματικά μαζί μας. Φέτος, τους επισκέπτες τους υποδέχτηκαν στο περίπτερό μας στελέχη από όλες τις Διευθύνσεις καθώς και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για Συμβουλευτική Βιογραφικού. Όλοι ήμασταν  στη διάθεσή τους για να συζητήσουμε, να τους μεταφέρουμε τις εμπειρίες μας από την εργασιακή μας καθημερινότητα, και να τους συμβουλεύσουμε για να φτάσουν εκεί που ονειρεύονται». 

Η Teleperformance Greece ως Χορηγός των Ημερών Καριέρας 2019 δήλωσε: «Η Teleperformance, η οποία συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα, στήριξε και φέτος ενεργά τις «Ημέρες Καριέρας», τη σημαντικότερη πρωτοβουλία για τις νέες τάσεις εργασίας στην Ελλάδα και την επαγγελματική εξέλιξη των νέων. Η καινοτομία, η ανθρωποκεντρική φιλοσοφία, η πολυπολιτισμική κουλτούρα, οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και η πληθώρα προνομιών που παρέχουμε στους εργαζόμενους, έχουν καταστήσει την Teleperformance Greece ηγέτιδα δύναμη. Μέσα σε τρεις δεκαετίες, έχουμε εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους εργοδότες της Ελλάδας. Σήμερα απασχολούμε περισσότερους από 8.400 υπαλλήλους, που εξυπηρετούν 143 αγορές σε 36 διαφορετικές γλώσσες, βρισκόμενοι σε μία σταθερή και διαρκή αναπτυξιακή πορεία».

Η κα Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια, kariera.gr | CareerBuilder Greece & Sweden δήλωσε: «Οι Ημέρες Καριέρας έφεραν και φέτος κοντά πάνω από 60 εργοδότες που αναζητούν τα επόμενά τους στελέχη, και χιλιάδες υποψηφίους, που επιθυμούν να κάνουν το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Η εκδήλωση αυτή, ως το μεγαλύτερο event για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα, αποτελεί το όχημα για την εκπλήρωση της αποστολής του kariera.gr, της ενίσχυσης της απασχόλησης και της ενδυνάμωσης των υποψηφίων, μέσω της ενίσχυσης των δεξιοτήτων τους, για τη διεκδίκηση της καριέρας που επιθυμούν».

Το πρόγραμμα Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola φιλοξενήθηκε στις Ημέρες Καριέρας, σε ένα διαδραστικό hub στoν χώρο του Innovathens. Οι συμμετέχοντες συνάντησαν υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και της αγοράς, παρακολουθήσαν Youth Empowered Sessions σε life & business skills, και συμμετείχαν σε διαδραστικές δραστηριότητες που τους βοήθησαν να ενισχύσουν το επαγγελματικό τους προφίλ, όπως προσομοιώσεις συνεντεύξεων και gamified self-assessment tests. Ενημερωθήκαν για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας από τους partners του προγράμματος και αποκτήσαν την προσωπική τους επαγγελματική φωτογραφία! 

Επίσης, το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba Graduate Business School, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής τους ευθύνης και δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα αλλά επιθυμούν να σπουδάσουν, προσέφεραν για ακόμη μια χρονιά τη δυνατότητα σε έναν συμμετέχοντα των Ημερών Καριέρας 2019 που ανήκει στην προαναφερθείσα ομάδα, να σπουδάσει με πλήρη υποτροφία.

 

Προφίλ Υποψηφίων:

Τα πιο επιθυμητά αντικείμενα απασχόλησης των επισκεπτών ήταν τα παρακάτω:

 1. Πληροφορική / Τηλεπικοινωνίες
 2. Χρηματοοικονομικά
 3. Μάρκετινγκ / Έρευνα Αγοράς
 4. Γραμματειακή Υποστήριξη
 5. Πωλήσεις
 6. Λογιστήριο
 7. Διοίκηση Επιχειρήσεων
 8. Τμήμα Ανθρωπίνων Πόρων
 9. Μηχανικοί
 10. Εκπαιδευτικοί
 • Σχετικά με το επίπεδο εκπαίδευσης των επισκεπτών, 1 στους 4 είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου και το 81% είναι απόφοιτοι τουλάχιστον τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

——

Ημέρες Καριέρας 2019
12 και 13 Οκτωβρίου,
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Διοργάνωση: www.kariera.gr
Μεγάλος Χορηγός: Coca-Cola Τρία Έψιλον

Χορηγός: Teleperformance Greece
—————————–
Επικοινωνία:
kariera.gr 
Τηλ.: 210-81.15.311
Email: marketing@kariera.gr 
Facebook: www.facebook.com/karieragr 

LinkedIn:https://www.linkedin.com/company/kariera-sa/

Instagram:https://www.instagram.com/kariera.gr/?hl=en

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -