ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΜΟΥΣΙΚΗ

ONIRAMA – «Σούπερ Ήρωας»: Τραγούδι για τους εργαζόμενους στα Σούπερ Μάρκετ από τη Lidl

H Lidl Ελλάς εκφράζει την ευγνωμοσύνη της στους δικούς της σούπερ ήρωες, τους εργαζομένους της, με ένα μελωδικό ευχαριστώ από τους ONIRAMA.

Οι ONIRAMA τραγουδούν αποκλειστικά για τους σούπερ ήρωες της Lidl Ελλάς

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας» προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αφανείς ήρωες που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο της καραντίνας.

Lidl

Ο «Σούπερ Ήρωας» της Lidl Ελλάς δεν είναι άλλος από τον ήρωα της διπλανής πόρτας, ο εργαζόμενος στα καταστήματα, τις αποθήκες και τα γραφεία, που έδωσε όλη του την ενέργεια, ώστε η εταιρία να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά στις δυσκολίες της καθημερινότητας που επέβαλε η πανδημία του κορωνοϊού Covid-19.

Lidl

Οι ONIRAMA επηρεασμένοι συναισθηματικά από την έντονη περίοδο της υγειονομικής κρίσης, συνέθεσαν το τραγούδι «Σούπερ Ήρωας», αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, εμπνευσμένοι από τα δυνατά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της καραντίνας όπως ο φόβος, οι δυσκολίες αντιμετώπισης μίας πρωτόγνωρης καθημερινότητας, η αλληλοϋποστήριξη, η ομαδικότητα, η στέρηση των δικών μας ανθρώπων και τέλος η θετικότητα της επόμενης ημέρας. Όλα μαζί συντέλεσαν στη δημιουργία και στη σύνθεση του «Σούπερ Ήρωα», αυτού του ήρωα που υπάρχει και πάντα θα υπάρχει ανάμεσα μας, δίπλα μας και θα του εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στους στίχους του τραγουδιού «Σε ευχαριστούμε εσένα πολύ που ήσουν για εμάς εκεί πιστός στην πρώτη γραμμή, σε ευχαριστούμε από καρδιάς, χωρίς την μπέρτα σούπερ ήρωας!».

Το τραγούδι παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, με περιορισμένο κοινό εργαζομένων που αναδείχθηκε μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό της εταιρίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τις απαιτούμενες αποστάσεις.

Lidl

Η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει την προσπάθεια και αφοσίωση των εργαζομένων της και τους ανταμείβει καθημερινά. Την περίοδο της καραντίνας η εταιρία προχώρησε σε χορήγηση έκτακτης παροχής συνολικού ποσού ύψους 1,8 εκατ. ευρώ σε όλους τους εργαζομένους της, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Επιπλέον τους παρείχε πρόσβαση σε 24ωρη Τηλεφωνική Γραμμή Συμβουλευτικής και Υποστήριξης για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού Covid-19.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Απολαύστε το video από την εκδήλωση παρουσίασης του τραγουδιού «Σούπερ Ήρωας»:

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Εκδόσεις Καστανιώτη: διαγωνισμός συγγραφής για παιδιά,εφήβους,νέους

Για δεύτερη χρονιά οι Εκδόσεις Καστανιώτη προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και νέους μια δημιουργική διέξοδο, προκηρύσσοντας τον διαγωνισμό συγγραφής «Γίνε σήμερα ο συγγραφέας του αύριο».

Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button