ΟΠΑΠ στη Γειτονιά: Δωρεάν εξετάσεις σε παιδιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σε δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μπορούν να υποβάλλονται καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας τα παιδιά στο Δήμο Αθηναίων, μέσω του προγράμματος προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά.

Το πρόγραμμα, που υλοποιείται από τον ΟΠΑΠ σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού για δωρεάν διαγνωστικά check ups στα παιδιά τους, με μια επίσκεψη στο κινητό πολυϊατρείο «Ιπποκράτης», το οποίο αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Τεχνόπολη.

Συγκεκριμένα, η κινητή μονάδα «Ιπποκράτης», μέχρι και την Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2022, θα υποδέχεται το κοινό από τις 9:00 έως τις 16:30, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Για πληροφορίες και ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210-2015510 (εσωτ. 119 – 120) καθημερινά από τις 9:00  έως τις 15:00.

To πρόγραμμα προληπτικής ιατρικής ΟΠΑΠ στη Γειτονιά, το οποίο ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε ενήλικες και παιδιά, υλοποιείται με τη συνδρομή των κατά τόπους Ιατρικών και Οδοντιατρικών Συλλόγων.

Τα check ups για τα παιδιά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, γενική παιδιατρική εξέταση, έλεγχο δοντιών και ματιών, καθώς και εξέταση ΩΡΛ.

Για τους ενήλικες, οι παρεχόμενες εξετάσεις περιλαμβάνουν φυσική εξέταση (ακρόαση πνευμόνων, καρδιάς, ψηλάφηση ζωτικών οργάνων, ωτοσκόπηση κ.λπ.), λήψη ζωτικών σημείων (μέτρηση αρτηριακής πίεσης και σακχάρου και οξυμετρία), οδοντιατρικό και οφθαλμολογικό έλεγχο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και τους επόμενους σταθμούς του πατήστε εδώ. 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -