ΕΡΓΑΣΙΑ

Όσπρια Agrino: Χρυσό στα Packaging Αwards

Ανάμεσα σε πλήθος εταιρειών από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα, η Agrino κατάφερε να κατακτήσει την υψηλότερη διάκριση στην κατηγορία “Food” και να αποσπάσει το Χρυσό Βραβείο για το Συνολικό Branding και τον επανασχεδιασμό της ταυτότητας και των συσκευασιών των οσπρίων της, που φέρουν την υπογραφή της MILK Branding Professionals, στo πλαίσιo του Διαγωνισμού Packaging Awards ‘20.

Είναι το 2ο συνεχόμενο χρυσό βραβείο για την εταιρία στα Packaging Awards, μιας και πέρυσι η AGRINO κατάφερε να κατακτήσει το βραβείοGOLD για το συνολικό branding και το σχεδιασμό των συσκευασιών της σειράς Ρυζογκοφρετών της, στα Packaging Innovation Awards 2019. Αυτό καταδεικνύει πως συνεχίζεται η παράδοση, που είναι μέσα στο DNA της εταιρίας και ξεκίνησε πριν από 50 χρόνια, αυτή της πρωτοπορίας και της καινοτομίας στις συσκευασίες AGRINO τόσο σε επίπεδο δημιουργικού όσο και σε υλικά και μορφή της συσκευασίας.

Αξίζει να τονιστεί, ότι η διατροφική αξία των καρπών της ελληνικής γης, αλλά και το όραμα για συνεχή καινοτομία και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα τίθενται στο επίκεντρο για την AGRINO, η οποία και με αυτή τη διάκρισή της στο διαγωνισμό απέδειξε την αφοσίωσή της στην παραγωγή προϊόντων που ξεχωρίζουν για τα χαρακτηριστικά τους τόσο σε επίπεδο γεύσης όσο και σε επίπεδο συσκευασίας.

Στόχος του αξιόλογου διαγωνισμού Packaging Awards 2020 είναι να επιβραβεύσει την πρωτοπορία  στο σχεδιασμό, στα υλικά, στην τεχνολογία και συνολικά στις διαδικασίες που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια της συσκευασίας των προϊόντων.

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Με ιστορία που κρατά πάνω από μισό αιώνα η AGRINO, αποτελεί μια από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες μάρκες στην ελληνική αγορά η οποία προσφέρει ελληνικά ρύζια και όσπρια υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας. Με σταθερά ανοδική πορεία και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα έχει καταφέρει με προσήλωση στους στόχους της να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλάθι των καταναλωτών ήδη από τη δεκαετία του 1980. Η ποιότητα και η καινοτομία αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες της επιτυχημένης πορείας της AGRINO, επενδύοντας και ενισχύοντας συνεχώς την δυναμική των προϊόντων της.


Agrino: Πιστοποίηση συμμόρφωσης “Protocol against COVID-19”


Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button