Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: 5η η Άννα Ντουντουνάκη στα 100μ. πεταλούδα

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Η Άννα Ντουντουνάκη κατέκτησε την πέμπτη θέση στα 100μ. πεταλούδα στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Ντόχα.

Η Άννα Ντουντουνάκη μετά από αυτό είναι και επίσημα η κορυφαία Ελληνίδα κολυμβήτρια στην ιστορία αλλά και στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα. Η κολυμβήτρια με χρόνο 57.62 κατέλαβε την πέμπτη θέση και αυτό αποτελεί το καλύτερο πλασάρισμα που έχει πετύχει ποτέ Ελληνίδα κολυμβήτρια στην ιστορία της διοργάνωσης. Ξεπέρασε μάλιστα και την έκτη θέση που είχε πάρει η Έλλη Ρουσάκη το 1986 στη Μαδρίτη.

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Αντζελίνα Κέλερ με χρόνο 56.28. Είναι η πρώτη Γερμανίδα που κερδίζει αυτό το αγώνισμα, αλλά και η πρώτη που αναδεικνύεται παγκόσμια πρωταθλήτρια μετά το 2009. Στη δεύτερη θέση είναι η Αμερικανίδα Κλερ Κέρζαν με χρόνο 56.61 και στην τρίτη η Λουίζ Χάνσον από τη Σουηδία με χρόνο 56.94.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -