ΣΩΜΑ

Πακέτο Εξετάσεων Προληπτικού Ελέγχου για Άνδρες από τον Όμιλο Affidea

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9)

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα κατά του Καρκίνου του Προστάτη (15/9) ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea προσφέρει από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Οκτωβρίου 2020 εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για άνδρες.

Συγκεκριμένα, οι  εξετάσεις περιλαμβάνουν ολοκληρωμένο έλεγχο προστάτη με PSA (ειδικό προστατικό αντιγόνο), Free PSA, Ratio και Υπερηχογράφημα προστάτη και ισχύουν για όσους καλέσουν και προγραμματίσουν το ραντεβού τους έως τις 15 Oκτωβρίου, στα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea σε όλη την Ελλάδα.

Ο καρκίνος του προστάτη αποτελεί σήμερα τον συχνότερο καρκίνο που διαγιγνώσκεται στους άνδρες, ενώ συνιστά την δεύτερη αιτία θανάτου των ανδρών άνω των 50 ετών μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

 

Επιτακτική ανάγκη ο ετήσιος προληπτικός έλεγχος προστάτη

Δεδομένου ότι ο καρκίνος του προστάτη συνήθως αναπτύσσεται αργά και δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα συμπτώματα μέχρι να φτάσει σε προχωρημένο στάδιο, ο προληπτικός έλεγχος είναι απαραίτητος για την έγκαιρη και αποτελεσματική αντιμετώπισή του.

Λόγω του ασυμπτωματολογικού του χαρακτήρα, αλλά και σε περιπτώσεις οικογενειακού ιστορικού προστάτη, πολλοί γιατροί συστήνουν ετήσια εξέταση προστάτη, ως μέρος του ετήσιου τσεκ απ, μετά την ηλικία των 40 χρόνων.

Η 15η Σεπτεμβρίου είναι μια καλή ευκαιρία για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ανδρικού πληθυσμού για μια νόσο που αφορά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Οι εξετάσεις προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του «Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης» του Ομίλου Affidea, υποστηρίζοντας έμπρακτα το πολυτιμότερο αγαθό της υγείας.

Γιατί πάνω από όλα είναι η υγεία!

 

Για να κλείσετε ραντεβού, χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

ΚΑΝΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

ή καλέστε σε ένα από τα Διαγνωστικά Κέντρα της Affidea:

Affidea διαθέτει ένα Πρότυπο Πανελλαδικό Δίκτυο Διαγνωστικών Εργαστηρίων.

Δείτε τα εργαστήρια ΕΔΩ


Διαβάστε ακόμη:

Affidea: Ιατρικές εξετάσεις σε μειωμένη τιμή «Check up – Back to school»

Affidea: Ιατρικές εξετάσεις σε μειωμένη τιμή «Check up – Back to school»


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button