Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων: Δωροκάρτα για έκπτωση στις αγορές

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Στην έκδοση δωροκάρτας προχώρησε το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων προκειμένου να παράσχει ακόμη μια προσφορά στους λάτρεις των βιβλίων.

Στη νέα αυτή προσπάθεια από το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να αγοράζουν βιβλία με έκπτωση. Το κόστος αυτής της ετήσιας κάρτας προσφορών είναι 30 ευρώ και το Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων καλεί τους «βιβλιοφάγους» να επωφεληθούν από την προσφορά και παράλληλα να ενισχύσουν την προσπάθειά του μιας και οι δαπάνες πλέον καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό από δικούς του πόρους. Κατά καιρούς το Παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων έχει προχωρήσει σε διαφόρων ειδών προσφορές προκειμένου να στηριχτεί η προσπάθειά του, η οποία συνεχίζεται ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -