ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

Παπαστράτος:«Βοήθεια στο Σπίτι» μέσα από την πρωτοβουλία της «Μαζί #prostokalytero»

Απόλυτα εναρμονισμένη με τις απαιτήσεις της εποχής που διανύουμε, η εταιρεία Παπαστράτος βάζει το δικό της λιθαράκι στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Στεκόμενη στο πλευρό των πολιτών και ιδίως εκείνων που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, συμμετέχει ενεργά στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

Την προσπάθεια των Δήμων αλλά και εκατοντάδων εθελοντών από όλη τη χώρα στηρίζει και η εταιρεία Παπαστράτος ενισχύοντας μια ήδη ισχυρή συμμαχία ευθύνης και αλληλεγγύης, που έχει ένα στόχο: να κρατήσει την κοινωνία μας όρθια σε αυτή την πρωτοφανή κρίση.

Στο πλαίσιο αυτό, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία Παπαστράτος για την άμεση και ουσιαστική ανταπόκριση στο κάλεσμά της για εθελοντική ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Παπαστράτος, από την πρώτη στιγμή αρωγός της ελληνικής κοινωνίας σε αυτή την κρίση με σημαντικές δωρεές, μέσα από την πρωτοβουλία της «Μαζί #prostokalytero» συμμετέχει ενεργά με εθελοντές εργαζομένους της σε 39 περιοχές σε όλη την Ελλάδα προκειμένου οι Δήμοι να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Οι 237 άμεσοι και έμμεσοι εθελοντές εργαζόμενοι της Παπαστράτος θα αναλάβουν με τα δικά τους οχήματα τη μεταφορά φαρμάκων, τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από 112 Δήμους, στα σπίτια των δημοτών.

«Στο κάλεσμα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας για εθελοντική ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», η Παπαστράτος ανταποκρίθηκε ταχύτατα, συμβάλλοντας ουσιαστικά και πρακτικά στο πρόγραμμα αυτό”, αναφέρει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δήμαρχος ΤρικκαίωνΔημήτρης Παπαστεργίου. Και εκφράζει την ελπίδα ότι και άλλοι ιδιωτικοί φορείς, θα συνδράμουν και εκείνοι με τη σειρά τους, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα χιλιάδων συμπολιτών, που χρειάζονται ακόμη περισσότερο βοήθεια αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη εποχή, ως Παπαστράτος επιλέγουμε να βασιζόμαστε στις αξίες που χαρακτηρίζουν τη μεγάλη ιστορία μας στην επιχειρηματική ζωή της χώρας, τους ανθρώπους μας και την ευθύνη προς το κοινωνικό σύνολο”, αναφέρει από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης. Και επισημαίνει ότι η θέληση για βοήθεια ήταν έμφυτη, το εσωτερικό κάλεσμα έγινε αυθόρμητα και μέσα σε τρεις ημέρες βγήκαν μπροστά 237 άνθρωποι της Παπαστράτος, αναλαμβάνοντας εθελοντικά αυτή τη σημαντική δέσμευση.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις!!

Και αντί για την παραδοσιακή φωτογραφία χειραψίας, ο κ. Χαρπαντίδης και ο κ. Παπαστεργίου τήρησαν το #MenoumeSpiti κάνοντας τη συνεννόηση με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Παπαστράτος:«Βοήθεια στο Σπίτι» μέσα από την πρωτοβουλία της «Μαζί #prostokalytero»


Σχετικά άρθρα

Back to top button