Paprika: Μήνυμα ενότητας κατά της πανδημίας από το παιδικό τραγούδι που συμμετέχουν και ελληνόπουλα(vid)

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Παγκόσμια επιτυχία σημειώνει το γιαπωνέζικο Mega hit παιδικό τραγούδι «Paprika», με το σχετικό βίντεο κλιπ να έχει εκατομμύρια προβολές.

To τραγούδι Paprika που έγινε μεγάλη επιτυχία στην Ιαπωνία, κυκλοφορεί και σε αγγλική εκδοχή, ενώ στο βίντεο εμφανίζονται παιδιά διαφόρων χωρών, μεταξύ αυτών και ελληνόπουλα, να χορεύουν μπροστά από εικονικά αξιοθέατα.

Με το κύριο θέμα να είναι «Ας είμαστε μαζί», το τραγούδι, προσφέρει χαμόγελα στους ανθρώπους, ενώ ο κόσμος αγωνίζεται ενάντια στον κοροναϊό.

Το τραγούδι συγκεντρώνει μια άνευ προηγουμένου δημοτικότητα και τεράστιο αριθμό προβολών στο YouTube, με σχόλια όπως «Τα χαμόγελα των παιδιών του κόσμου με κάνουν να νιώθω καλά», «Προσφέρει δύναμη σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς» και άλλα.

Στο βίντεο βλέπουμε παιδιά από 29 διαφορετικές πόλεις και 27 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας να χορεύουν μπροστά από εμβληματικά τοπία κάθε χώρας, θυμίζοντάς μας τις ομορφιές τους.

Το τραγούδι φιλοδοξεί να στείλει μήνυμα ελπίδας ενάντια στην εξάπλωση του κοροναϊού, καθώς όπως επισημαίνεται  έδωσε ώθηση σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο με διάφορους τρόπους:

  • Έχει χρησιμοποιηθεί ως αναφορά στο πόσο χρόνο χρειάζεται κάποιος για να πλύνει τα χέρια του
  • Ο χορός του «Πάπρικα», χρησιμοποιείται ως μια υγιής άσκηση
  • Επιπλέον τονίζει τη σημασία της ενότητας της ανθρωπότητας ενάντια στην πανδημία

Ενδεικτικό της απήχησης του τραγουδιού, είναι ότι ήδη έχει 1,3 εκατομμύρια προβολές.

⇒Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -