Παραολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο μετάλλιο ο Μπακοχρήστος στην άρση βαρών

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος έδωσε στην Ελλάδα το τρίτο της μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αγωνιζόμενος στην κατηγορία των 54 κιλών στην άρση βαρών σε πάγκο.

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος ανέβηκε στο βάθρο, στην κατηγορία των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο, βάζοντας στο λαιμό του το χάλκινο μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου, καθώς σήκωσε 165κ.

Ο αγώνας του Μπακοχρήστου ήταν άψογος, καθώς είχε τρεις έγκυρες προσπάθειες (157κ., 163κ., και 165κ.). Η τρίτη προσπάθεια ήταν αυτή που του χάρισε το μετάλλιο, αλλά ο Έλληνας πρωταθλητής στάθηκε άτυχος, καθώς ο Μπουρλόν ήταν μερικά γραμμάρια πιο ελαφρύς (52.95, αντί 53.10) και πήρε αυτός το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Μπακοχρήστος κατακτά για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε Παραολυμπιακούς Αγώνες το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχαν προηγηθεί οι Αγώνες στο Ρίο.

Αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Κατά την πρώτη ημέρα των Παραολυμπιακών Αγώνων είχαμε τις… χάλκινες επιτυχίες του Πάνου Τριανταφύλλου στη Σπάθη Β και του Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη στα 100μ. ελεύθερο κατηγορία S8, με χρόνο 58.73.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -