ΜΟΥΣΙΚΗ

Παρουσίαση έργων του 1ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής Στίχου της ΕΣΕ

Αθήνα Σταδίου 24 Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2020 18:00

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος παρουσιάζει στον ΙΑΝΟ την έκδοση της που περιλαμβάνει τους δημιουργούς/στιχουργούς και τα έργα τους που βραβεύτηκαν στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου της Ένωσης, που διεξήχθη το 2019 σε συνεργασία με τον Θανάση Συλιβό, εκδότη του μουσικού περιοδικού «Μετρονόμος» και τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή.

Επίσης, η ΕΣΕ θα τιμήσει τρεις βασικούς συνεργάτες, μη μέλη, για τη συμβολή τους στην παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ «ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ / Στιχουργοί» και τον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Στίχου.

Την παρουσίαση θα κάνει ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς.

Διακριθέντα έργα: Στάσιμα Χρόνια – Τα Ζωτικά μου Ψέμματα – Κοσμογονία – Αιώρες Ρουτίνας – Ιστορίες Μυστηρίου – Ναυαγοί – 8 Τραγούδια – Όνειρα κι Ελπίδες – Στίχοι

Στιχουργοί: Μαρία ΧρυσομάλληΜαίρη ΚολώνιαΙωάννης ΠαπακωνσταντήςΞανθίππη ΚηπουρίδουΜανόλης ΤσιλιβάκοςΦλωρεντία ΡήγαΔημήτρης ΛάγιοςΑντώνης ΑνδριόπουλοςΓεώργιος Βλαχάκης

Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο ianos.gr και με παρουσία κοινού έως 50 άτομα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Ο IANOS λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης και προστασίας, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της κυβέρνησης.

Στις εκδηλώσεις με φυσική παρουσία κοινού, στην παρούσα φάση ο επιτρεπόμενος αριθμός παρευρισκομένων έχει οριστεί στα 50 άτομα.

Η διαρρύθμιση του χώρου και των καθισμάτων του IANOS Café έχει γίνει με βάσει τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής για τους χώρους εστίασης.

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.
Οι θέσεις είναι μόνο καθήμενων σε τραπέζια έως 4 θέσεων και θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας ενδεδειγμένα από την πολιτεία.

Αναλόγως με τις όποιες εξελίξεις και τις οποιεσδήποτε νέες οδηγίες, ο IANOS θα συμφιλιώνεται αμέσως και θα προσαρμόζουμε αντιστοίχως των χώρο και τον επιτρεπόμενο αριθμό παρευρισκομένων.
Παρακαλούμε, για την αποφυγή συνωστισμού την ημέρα της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται τουλάχιστον μισή ώρα πριν την έναρξη.

Εφόσον ο επιτρεπόμενος αριθμός παρευρισκομένων συμπληρωθεί, οι πόρτες θα κλείνουν.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button