ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πατήρ, Υιός και…ΤΖΟΚΕΡ – Μια ιστορία που θέλεις να μάθεις!

Η ιστορία των 5,9 εκατ. ευρώ του μεγάλου τζακ ποτ της 14ης Ιουλίου 2019

Πολλοί από εμάς, συχνά παίζουμε ΤΖΟΚΕΡ αλλά μπορούμε να φανταστούμε ότι θα κερδίσουμε; Η ελπίδα πάντα υπάρχει και πολλές φορές σκεφτόμαστε… τι θα γινόταν αν… κερδίζαμε;

Η ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ που θέλεις να μάθεις! Πώς ένας πατέρας και γιος κέρδισαν 5,9 εκ. ευρώ και δεν το είχαν καταλάβει!

Σε οικογενειακή υπόθεση μετέτρεψαν πατέρας και γιος τα 5,9 εκατομμύρια ευρώ του μεγάλου τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ, στην κλήρωση της 14ης Ιουλίου. Πριν τη μεγάλη κλήρωση αποφάσισαν να κυνηγήσουν και οι δύο το μεγάλο έπαθλο με ξεχωριστά δελτία, με την ελπίδα ότι έτσι θα έβρισκαν λύση στα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας που πίεζαν ασφυκτικά. Ο πατέρας, μάλιστα, συμπλήρωσε το δελτίο του, με όλους τους αριθμούς του ΤΖΟΚΕΡ, σε πρακτορείο επί της οδού Αχαρνών με αριθμό 113021, μακριά από την περιοχή κατοικίας τους.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο νεαρός έλεγξε το δελτίο του και διαπίστωσε ότι δεν έχει κερδίσει. Δεν πρόλαβε, όμως, να τσεκάρει το δελτίο του πατέρα του, καθώς χρειάστηκε να πεταχτεί σε μια δουλειά.  Όταν επέστρεψε και συναντήθηκαν, ο πατέρας είπε απογοητευμένος «Δεν είμαστε εμείς…», νομίζοντας ότι ο γιος είχε ελέγξει νωρίτερα όλα τα δελτία. Λίγα λεπτά αργότερα ανακάλυψαν ότι κρατούσαν στα χέρια τους τα 5,9 εκατομμύρια ευρώ του τζακ ποτ!!!

Ποτέ μη λες ποτέ… γιατί δεν ξέρεις! Μπορεί η επόμενη ιστορία να είναι η δική σου! Κοιτάμε προσεκτικά το δελτίο και σε καμία περίπτωση δεν το ξεχνάμε κάπου, δεν το πετάμε, δεν το χάνουμε.


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button