ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Παζλ και Επιτραπέζια παιχνίδια εν μέσω καραντίνας!

Μικρά ή μεγάλα παζλ και διαχρονικά επιτραπέζια παιχνίδια είναι μια καλή και φθηνή λύση. Είτε δίπλα στο τζάκι με σπιτικά σνακς όταν έχει κρύο, είτε αραχτοί στον καναπέ μας, είτε στο μπαλκόνι με καλό καιρό… μπορούμε τώρα που μένουμε σπίτι, να περάσουμε την ώρα μας δημιουργικά και οικογενειακά!!!

Ωραία τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το ίντερνετ, αλλά ας κάνουμε και λίγο απεξάρτηση… με πιο ομαδικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Επιτραπέζια παιχνίδια

Παραδοσιακά επιτραπέζια παιχνίδια, όπως η Monopoly, το Uno ή το Scrabble, όλοι λίγο πολύ κάποτε έχουμε παίξει! Ή και φιδάκι, γκρινιάρης και διάφορα άλλα παρόμοια για παιδιά.

Είναι ένας ωραίος τρόπος να κρατήσουμε απασχολημένα τα παιδιά μας στο σπίτι αλλά και να διασκεδάσουμε εμείς οι μεγάλοι!

Τώρα είναι της μόδας και τα τουβλάκια Lego!

Όπως δείχνουν οι πωλήσεις της Lego στη Βρετανία, αυξάνονται συνεχώς και οι καταναλωτές αγοράζουν όλο πιο σύνθετα κομμάτια, όπως το σετ της Lego που χτίζεις ένα αυτοκίνητο Bugatti ή ένα Land Rover Defender από τουβλάκια. Το σετ της Bugatti από τη Lego, ωστόσο, μπορεί να φτάσει και τα 264 ευρώ!

Επιτραπέζια παιχνίδια παζλ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, οι πωλήσεις των επιτραπέζιων παιχνιδιών και των παζλ αυξήθηκαν κατά 240% στην Βρετανία την πρώτη εβδομάδα του lockdown.

Επιπλέον, στο γνωστό πολυκατάστημα της Βρετανίας John Lewis, οι πωλήσεις παζλ ξεπέρασαν και αυτές της περιόδου των Χριστουγέννων και εταιρίες σταμάτησαν να δέχονται νέες παραγγελίες γιατί δεν μπορούν να τις διαχειριστούν και καθυστερούν στις παραδόσεις.

Κάποιοι τυπώνουν τις φωτογραφίες τους σε παζλ, τα φτιάχνουν και τα κορνιζάρουν! Μπορούμε εύκολα σε διάφορες εταιρίες να παραγγείλουμε ιντερνετικά τέτοια κολάζ φωτογραφιών.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν!


Chrisa Sarantopoulou

Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω! Πατήστε να δείτε περισσότερα

Σχετικά άρθρα

Back to top button