ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Περιφέρεια Αττικής: Στα μονοπάτια του Ποικίλου Όρους με τον «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ»

Ποικίλο Όρος: O μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου στη Δυτική Αθήνα

Το Ποικίλο Όρος μπαίνει στη ζωή μας, χάρη στις ενέργειες του «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ»! Ήρθε η στιγμή να αναδείξουμε την περιβαλλοντική και ιστορική αξία του μέσα από τα μονοπάτια του και να στείλουμε μηνύματα αισιοδοξίας, ζωής και ανθρωπισμού!

Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια Αττικής έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την αξιοποίηση του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αθήνα.

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Ποδηλατικού Συλλόγου «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ» κ. Δημήτρη Ζωναρά είχε την Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Δυτικού τομέα Αθηνών κ. Ανδρέας Λεωτσάκος.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την τήρηση όλων των απαραίτητων πρωτόκολλων κατά της διασποράς του κορονοϊού, εξετάστηκε η δυνατότητα διοργάνωσης, σε συνεργασία με τον «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», αθλητικών, πολιτιστικών και εκπαιδευτικών δράσεων, με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών μέσα από την προστασία και αξιοποίηση του Ποικίλου, του μεγαλύτερου πνεύμονα πρασίνου στη Δυτική Αθήνα.

Προτεραιότητα του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη και της Περιφέρειας Αττικής  αποτελεί η ανάδειξη του Ποικίλου Όρους και του σημαντικού  του ρόλου στο ποιοτικό παρόν και στο καλύτερο μέλλον.

Η συνεργασία με έναν σύλλογο όπως  ο «ΠΔΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ», ο οποίος μέσα από την δράση του, έχει κατορθώσει να αποτελεί προστάτη του Ποικίλου όρους,  θα είναι πολύπλευρη και δυναμική με δράσεις και διοργανώσεις στους πνεύμονες πρασίνου και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης της Δυτικής Αθήνας.

Βούληση της Περιφέρειας και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Λεωτσάκου είναι να μπεί το Ποικίλο Όρος στη ζωή όλων μας, να αναδείξουμε την περιβαλλοντική και ιστορική αξία του μέσα από τα μονοπάτια του και να στείλουμε μηνύματα αισιοδοξίας, ζωής και ανθρωπισμού.

 Ομάδα Best News

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button