Περικλής Μίγδος: Ένας Δήμαρχος απλός και ανθρώπινος

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Ο Περικλής Μίγδος, “Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας” όπως τον αποκαλούν οι δημότες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και όχι μόνο, νοιάζεται και “καρδιοχτυπάει” για όλα όσα αφορούν τους ανθρώπους του Δήμου του.

Κατά γενική ομολογία, αυτή την εποχή ο Δήμος του έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο εργοτάξιο, αφού εκτελούνται έργα παντού μέσω χρηματοδοτήσεων από ευρωπαϊκά  προγράμματα, κρατικές χρηματοδοτήσεις, έργα χρηματοδοτούμενα από την Περιφέρεια Ηπείρου καθώς και μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις έργων με σκοπό την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.
Γνωστή σε όλους μας πλέον η πολύ κοντινή σχέση με όλους τους δημότες του και η συνεχής επαφή που έχει μαζί τους από άκρη σε άκρη σε όλο τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη, καθώς και με τους απόδημους των χωριών του που βρίσκονται στα μεγάλα αστικά κέντρα .Εκείνο που μας εκπλήσσει είναι η ασταμάτητη διάθεση του και η θετική του ενέργεια που μεταδίδει και στους κατοίκους του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη.
Τον βλέπουμε να συμπαρίσταται και ταυτόχρονα να διεκδικεί δίπλα στους ελαιοπαραγωγούς της περιοχής για την τιμή πώλησης της ελιάς. 
Τον βλέπουμε στην πρώτη γραμμή να διεκδικεί από τα αρμόδια υπουργεία για τους μαθητές και φοιτητές του Δήμου του την παροχή δωρεάν όλων των μέσων για την τηλεκπαιδευση τους εν μέσω Κορωνο’ι’ού .
Περικλής Μίγδος
Το έχουμε δει τεκμηριωμένα να διεκδικεί για τα αγροτικά του ιατρεία και για τις υπηρεσίες Υγείας.
Παραθέτοντας στοιχεία που στοιχειοθετούν την αναγκαιότητα διεκδικεί για όλες τους δημότες του, μη εξαιρουμένων και των κυνηγών εν μέσω καραντίνας.
Περικλής Μίγδος
Εύλογο το ερώτημα δημότη Για τον Περικλή Μίγδο: Είναι παντού…Πώς γίνεται;
Μοναδική και αξια θαυμασμού η στάση του και στην αντιμετώπιση της πανδημίας του Κορωνο’ι’ού και στην 2η φάση. 
Ενεργοποίησε στο έπακρο την κοινωνική δομή ” Βοήθεια στο Σπίτι “  όπου ο ίδιος είναι πρόεδρος της Κοινωφελούς επιχείρησης που υπάγεται η συγκεκριμένη δομή.
Έθεσε τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και μαζί με τους συνεργάτες του Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και Τοπικά Συμβούλια βρίσκονται στην διάθεση όλων των δημοτών για οτιδήποτε χρειαστούν αυτές τις δύσκολες μέρες!
Περικλής Μίγδος
Σε ανοικτή γραμμή ο ίδιος με όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη και είναι σε συνεχή ετοιμότητα να βρεθεί άμεσα όπου και αν χρειαστεί!
Αν τον ρωτήσεις που οφείλεται αυτή του η στάση, η συμπεριφορά και ο τρόπος που διοικεί θα σου απαντήσει:
Είναι ο τόπος μου!
Είναι οι άνθρωποι μου!
Περικλής Μίγδος
Ο Περικλής Μίγδος γοητεύει τα μικρά παιδιά και τους νέους αφού είναι πάντα κοντά τους, στηρίζοντας κάθε τους προσπάθεια ή δραστηριότητα, κατανοώντας πολλά και λόγω των σπουδών του ως εκπαιδευτικός.
Παράλληλα συγκινεί και τον νιώθουν ως παιδί τους οι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας!
Περικλής Μίγδος
Με επίκεντρο τον άνθρωπο και με μια καρδιά που σε κάθε πρόβλημα των δημοτών χτυπάει πολύ δυνατά και πάνω από όλα αληθινά, δικαίως τον αποκαλούν οι δημότες του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη και όχι μόνο “Ο Δήμαρχος της καρδιάς μας “
Περικλής Μίγδος

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -