Περικλής Μίγδος – Ένας Δήμαρχος «παντός καιρού»!

Δείτε επίσης

Ομάδα Best News
Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους δημοσιογράφους με θετικό πνεύμα.

Ο Περικλής Μίγδος, Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη, σε μια όμορφη περιοχή του νομού Άρτας αλλά με αρκετά δυσπρόσιτα σημεία, καταφέρνει να είναι συνεχώς κοντά στους δημότες του, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.

Περικλής Μίγδος

Φαίνεται ότι ούτε τα χιόνια σταματάνε τον «Δήμαρχο της καρδιάς μας» όπως τον αποκαλούν οι δημότες μπροστά στην αγάπη του προς τους ανθρώπους του Δήμου του και ιδιαίτερα στην στήριξη του προς τους ηλικιωμένους!

 

Πρωτοστάτησε πριν λίγα χρόνια στη διάσωση 21 εγκλωβισμένων αλόγων Πίνδου στα χιονισμένα βουνά του Δήμου του και βραβεύτηκε με το βραβείο “Οικόπολις” και με ειδικό έπαινο.

Περικλής Μίγδος

Γιατί: Η διάσωση των αλόγων κρίθηκε ότι υπερβαίνει την έννοια του καθήκοντος και παράλληλα αναδεικνύει την έννοια της συνεργασίας!

Επικεφαλής της Πολιτικής προστασίας του Δήμου του, μεθοδικός και συγκροτημένος, οργάνωσε και πάλι, όπως κάθε χρόνο, με τους συνεργάτες του και τους εργαζόμενους, με απόλυτη επιτυχία την αντιμετώπιση των χιονοπτώσεων και της βαρυχειμωνιάς στα δυσπρόσιτα ορεινά χωριά της περιοχής του.

Περικλής Μίγδος

Περικλής Μίγδος

Τι και αν τα χρόνια περνάνε, η αγάπη του για αυτό που κάνει, το μεράκι του και το ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους της καρδιά του γίνεται πιο έντονο, πιο δυνατό και οι σχέσεις του με τον απλό κόσμο, τα μικρά παιδιά, τους παππούδες και τις γιαγιάδες, ολοένα και πιο γλυκές γίνονται σαν το παλιό καλό κρασί!

Περικλής Μίγδος

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και έχοντας ως σκοπό ο Δήμος του να λειτουργεί με χαρακτηριστικά μεγάλης οικογένειας, απλώνοντας το χέρι ο ένας στον άλλο, δημιουργώντας μεταξύ τους αλληλέγγυο πνεύμα και σχέσεις αγάπης, ο Περικλής Μίγδος συνεχίζει ακάθεκτος!

 

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Δήμαρχος Περικλής Μίγδος μπήκε σε κάθε σπίτι – ρίζωσε σε όλων τις καρδιές!

Περικλής Μίγδος, ο «Δήμαρχος της καρδιάς μας»

 

Περικλής Μίγδος: Ένας Δήμαρχος απλός και ανθρώπινος

Περικλής Μίγδος

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -