Πήγε για ποτό σε 120 μπαρ μέσα σε 24 ώρες για να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Ένας 69χρονος συνταξιούχος επισκέφτηκε 120 μπαρ (για την ακρίβεια παμπ) μέσα σε 24 ώρες για να πιει ένα ποτό, καταρρίπτοντας έτσι το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Ο David Clarkson, ο οποίος γεννήθηκε στη Βρετανία αλλά ζει στην Αυστραλία για πάνω από 40 χρόνια, ξεκίνησε την προσπάθειά του με ένα ποτό στο Captain Cook Hotel στο Σίδνεϊ και συνέχισε σε 119 μαγαζιά ακόμη κατά τη διάρκεια των επόμενων 24 ωρών, παραγγέλνοντας ένα ποτό σε κάθε στάση που έκανε.

Ο κριτής των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες, Pete Fairbairn, συνόδευσε τον Clarkson κατά τις πρώτες τέσσερις και τις τελευταίες τέσσερις ώρες της προσπάθειάς του, ενώ τις υπόλοιπες ώρες είχε μαζί του άλλους μάρτυρες.

Η προσπάθεια του Clarkson έλαβε τέλος στο Sussex Garden Bar, όπου ο Fairbairn πιστοποίησε το ρεκόρ του. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 99 παμπ μέσα σε 24 ώρες.

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -