ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποιες αλλαγές έρχονται σε ωράριο κυκλοφορίας, μουσική, εστίαση & δεξιώσεις

Τις νέες ανακοινώσεις για την απαγόρευση κυκλοφορίας, το ωράριο, τη μουσική στην εστίαση και τις δεξιώσεις γάμων, έκανε την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021 ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Νωρίτερα, οι λοιμωξιολόγοι είχαν κάνει τις εισηγήσεις τους για την κατάργηση ωραρίου στην απαγόρευση κυκλοφορίας και τις αλλαγές στη μουσική.

Μιλώντας στη live ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας για την άρση lockdown και ποια περιοριστικά μέτρα χαλαρώνουν, αρχής γενομένης από το Σάββατο 12 Ιουνίου, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι η μουσική επιστρέφει στην εστίαση και επεκτείνεται η κυκλοφορία κατά μία ώρα τις βραδινές ώρες. Επίσης, γάμοι και βαφτίσεις θα γίνονται με 300 άτομα στη δεξίωση και στο γλέντι από την 1η Ιουλίου.

Παράλληλα, εφόσον τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα το επιτρέψουν, η απαγόρευση κυκλοφορίας καταργείται την 1η Ιουλίου 2021. Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στη live ενημέρωση, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε ότι από το Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 06.00 το πρωί, αυξάνεται η πληρότητα για συναυλίες και θέατρα, ανάλογα με τη συνολική χωρητικότητα του κάθε χώρου.

Όλα τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για εστίαση, μουσική, απαγόρευση κυκλοφορίας και δεξιώσεις γάμων:

  • Από τη Δευτέρα (14/06) επανεκκινούν οι πρακτικές, εργαστηριακές και κλινικές ασκήσεις όλων των φοιτητών, όλων των εξαμήνων καθώς και των κέντρων διά βίου μάθησης των ΑΕΙ.
  • Από το Σάββατο (12/06) η απαγόρευση κυκλοφορίας επεκτείνεται κατά μία ώρα (01.30 – 05.00).
  • Από την Πέμπτη (01/07) η απαγόρευση κυκλοφορίας παύει να υφίσταται, εφόσον το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα.
  • Από το Σάββατο (12/06) επιτρέπεται η μουσική μόνο σε εξωτερικούς χώρους εστίασης και μόνο για καθήμενους πελάτες.
  • Από το Σάββατο (12/06) ανοίγουν οι επιχειρήσεις εστίασης σε αεριζόμενες στοές, αρκεί να υπάρχουν 2 είσοδοι.
  • Από το Σάββατο (12/06), στις 06.00 το πρωί, αυξάνεται η πληρότητα για συναυλίες και θέατρα, ανάλογα με τη διαθέσιμη συνολική χωρητικότητα.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

 

 


Κατερίνα Ματέρη

Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Σχετικά άρθρα

Back to top button