Ποιο νησί έχει υιοθετήσει το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας – Η μεγάλη ετήσια Γιορτή

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Χρύσα Σαραντοπούλου
Χρύσα Σαραντοπούλου
Ταξιδεύω Γράφω Διαβάζω Χορεύω Κολυμπάω!Πατήστε να δείτε περισσότερα

Το Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Γ.Ν.Α.) εδώ και 15 έτη, έχει υιοθετήσει το νησί της Αμοργού, ως απομακρυσμένο, και οι μόνιμοι κάτοικοι, έχουν το προνόμιο δικαιώματος νοσηλείας  σε αυτό.

Πριν 10 έτη περίπου ξεκίνησε και έχει καθιερωθεί να γίνεται μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στο νοσοκομείο, από την Αμοργό, ως εκτίμηση, αναγνώριση και ευγνωμοσύνη των υπηρεσιών που προσφέρει στους μόνιμους Αμοργιανούς.
Φέτος, διοργανώθηκε Πρωτοχρονιάτικη Γιορτή στις 2  Ιανουαρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (Γ.Ν.Α.) από τον Δήμο Αμοργού, με την συμμετοχή και εκπροσώπηση των Αμοργιανών Συλλόγων στην Αθήνα: της Ένωσης Αιγιαλιτών, του Συνδέσμου Αμοργίνων και της Ενωσης Καταπολιανών, με την παρουσία του Δημάρχου Αμοργού κυρίου Λευτέρη Καραισκου,  και του Δημοτικού Συμβούλου Περικλή Γρίσπου.
 Προσφέρθηκαν Αμοργιανά γλυκίσματα και εδέσματα, καθώς και η παραδοσιακή “Ψημένη Ρακή”, με τις ευχές όλων των Αμοργιανών, προς όλο το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό του Γ.Ν.Α. για ένα ευτυχισμένο και Υγιές 2024!

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -