Πολίτης δώρισε φουσκωτή βάρκα και σωσίβια στη Διεύθυνση Αστυνομίας Τρικάλων

Μάρκος Σεφερλής - Ακυβέρνητο καράβι η πατρίδα μας

Δείτε επίσης

Κατερίνα Ματέρη
Κατερίνα Ματέρη
Γεννήθηκα το 1997 στην Αθήνα αλλά η μεγάλη μου αγάπη είναι το νησί μου, η Κεφαλονιά. Όταν ήμουν μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός, μετά δασκάλα, μετά στρατιωτική ψυχολόγος. Αυτό που δεν είχα καταλάβει όμως ήταν ότι μου άρεσε η δημοσιογραφία και η επικοινωνία. Έτσι σπούδασα Επικοινωνία και ΜΜΕ. Μου αρέσει να περπατάω και να ανακαλύπτω γραφικά σοκάκια και μαγαζιά, λατρεύω τα ταξίδια και κρατάω για ενθύμιο εισιτήρια και αποδείξεις απο κάθε προορισμό και ξοδεύω περισσότερα λεφτά από όσα έχω σε βιβλία και σουβενίρ.

Μια απρόσμενη δωρεά δέχτηκε πρόσφατα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων, από έναν ευαισθητοποιημένο κάτοικο της περιοχής της Θεσσαλίας που επλήγη σφοδρά τον περασμένο Σεπτέμβριο από την κακοκαιρία Elias.Σύμφωνα με το trikalaenimerosi.gr, που επικαλείται ευχαριστήρια επιστολή του Αστυνομικού Διευθυντή Τρικάλων Δημήτρη Μήτραινα, η υποδιεύθυνση έλαβε πρόσφατα μια φουσκωτή βάρκα και 4 σωσίβια, προκειμένου να βοηθηθεί το έργο της αστυνομίας εάν ξανασυμβεί πλημμύρα στην περιοχή της Θεσσαλίας.

Ο Δημήτρης Μήτραινας ευχαρίστησε τον πολίτη που έκανε την δωρεά λέγοντας:

«Ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά τον κύριο Στέφο Ευάγγελο του Λαμπρινού, για την ευγενική του προσφορά, να δωρίσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Τρικάλων μία (1) φουσκωτή βάρκα και τέσσερα (4) σωσίβια επιθεώρησης, για ενδεχόμενη χρήση αυτών σε περίπτωση που κριθεί αναγκαίο, ένεκα και των προσφάτως ακραίων, εκδηλωθέντων καιρικών φαινομένων.

Παρέχω δε τη διαβεβαίωση, ότι οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκονται πάντοτε κοντά στον πολίτη για να τον βοηθήσουν σε κάθε πρόβλημα και καταβάλουν καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια, για την προστασία θεμελιωδών δικαιωμάτων του.»

Ακολουθήστε την σελίδα μας Bestnews στο Facebook

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Ο Καιρός

- Advertisement -

Καιρός Αθήνα

Τελευταία Νέα

- Advertisement -

Σας ενδιαφέρουν

- Advertisement -